Izložba studentskih fotografija “Slike i prilike iz Amerike” u Rektoratu

       
Foto: www.uns.ac.rs

Agencija Experience koja se bavi putovanjima mladih organizuje izložbu fotografija iz Amerike učesnika studentskog programa Work and Travel. Izložba će trajati u periodu od 25. februara do 8. marta, u galeriji Rektorata Univerziteta u Novom Sadu na adresi Dr Zorana Đinđića broj 1.

Tokom trajanja izložbe biće oganizovano i više pratećih dešavanja, svečano otvaranje izložbe je u ponedeljak 25. februara u 13 časova.

Mnogo je priča, utisaka i uspomena koje će biti ispričane kroz fotografije, ali i izlaganja pojedinih studenata. Autor fotografija govoriće u sredu, 27. februara i naredne srede 6. marta od 13 časova, a ukuse Amerike posetioci će imati priliku da isprobaju 8. marta u 13 časova.

Od obala okeana do planinskih vrhova, ostrva bez i jednog automobila do zakrčenih bulevara, preko istoka i zapada, kroz kanjone, pustinje, nacionalnie parkove, avenijama New York-a i drugih velegrada koračali su studenti i stvarali uspomene i prijateljstva za ceo život. Živeli su najveće usamljenosti i najsrećnije dane jer takav je program rolerkoster svih mogućih dešavanja i osećanja. Mnogo toga predstavljeno je na fotografijama koje će biti izložene.

Američka vlada osmislila je Work and Travel kao program kulturne razmene gde studenti iz celog sveta provode leto u Americi, rade sezonske poslove u turističkim mestima i stiču prva radna iskustva, ali i dobru zaradu, druže se, putuju, upoznaju američku kulturu i način života, usavršavaju engleski jezik i žive najbolje leto svojih studentskih dana.

Autor: nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments