Претрага
Претрага
Close this search box.

Jedna lista odbijena u GIK, evo čije liste će se još naći pred građanima 2. juna

Foto: Screenshot YouTube Kurir

Gradska izborna komisija je na 94. sednici, održanoj 14. maja 2024. godine, donela Zaključak kojim se nalaže političkoj stranci Dosta je bilo da otkloni nedostatke u Izbornoj listi u roku od 48 časova.

Gradska izborna komisija je na 94. sednici proglasila izborne liste za izbor odbornika Skupštine Grada Novog Sada, raspisane za 2. jun 2024. godine i to Izbornu listu Heroji – Miša Bačulov, koju je podnela Grupa građana Heroji – Miša Bačulov i Izbornu listu ĆALE OVO JE ZA TEBE-PETAR ĐURIĆ, koju je podnela Grupa građana „ĆALE OVO JE ZA TEBE“.

Takođe, Gradska izborna komisija donela je Rešenje kojim se odbija proglašenje Izborne liste „MI SNAGA NARODA, prof. dr Branimir Nestorović – Novi Sad“ za izbore odbornika Skupštine Grada Novog Sada, raspisane za 2. jun 2024. godine.

Komisija je donela Odluku o izmeni i dopuni Odluke o određivanju biračkih mesta na teritoriji Grada Novog Sada za glasanje na izborima za odbornike Skupštine Grada Novog Sada, raspisanim za 2. jun 2024. godine, kao i Rešenje o imenovanju člana i zamenika člana Gradske izborne komisije Grada Novog Sada u proširenom sastavu Grupe građana Kreni-Promeni Novi Sad.

nsuzivo.rs

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti