Septembar se uglavnom vezuje za nove početke, pa je tako restoran Kalem by ZAK odlučio da baš od ovog meseca svoje goste obraduje novom gastronomskom ponudom.
Ideja iskusnog i uigranog tima je da, zarad još kompletnijeg doživljaja i još većeg užitka, kreira ponudu sačinjenu od najkvalitetnijih namirnica i potpuno nove interpretacije standardnih i tradicionalno dobrih receptura koje nikoga ne ostavljaju ravnodušnim.
To podrazumeva da ćete u Kalemu moći da isprobate svima omiljene predstavnike italijanske kuhinje: paste, pice, rižota, ali i jela od ribe, mesa i brojne neodoljive poslastice. Kada govorimo o specijalitetima od mesa, najveći iznenađenje za sve gurmane jesu noviteti sa roštilja, koji moderan koncept restorana u centru grada oplemenjuju duhom tradicije.
Slatkiši su oduvek bili neizostavan deo Kalemove ponude i segment koji se kreirao sa posebnim smislom za lepo i neodoljivo ukusno, pa su i u novom meniju počasno mesto zauzeli kremast i očaravajući kolač sa makom, zatim zapečene palačinke sa belom čokoladom, nutelom, makom i višnjama i druge poslastice kojima je teško odoleti.
Pored po prvi put predstavljenih ukusa, koji su već osvojili srca gostiju, meni je zadržao i jela iz prethodne ponude, koja su svojom autentičnošću i kvalitetom zaslužila da se nađu na novoj, pažljivo kreiranoj listi.
Sledeći izveštaj donosimo Vam sa lica mesta, kada ćemo i sami biti u prilici da isprobamo novu ponudu i podelimo svoje utiske.
Vidimo se u Kalemu!
nsuzivo.rs
Izvinite gospodo iz SNS Uzivo, ali zasto je ovo pobogu naslovna vest? 🙂