Претрага
Претрага
Close this search box.

JKP “PUT”: Novi asfalt za još ulica u Petrovaradinu, Ledincima i Sremskoj Kamenici

Foto: JKP "Put"

U Petrovaradinu, Sremskoj Kamenici, Starim i Novim Ledincima radnici i mašine JKP „Puta“ nastavljaju radove na asfaltiranju i popravkama ulica. U ulici Vojvode Sinđelića u Novim Ledincima popravlja se kolovoz od tucanika.

U ulicama Ruža i Ive Andrića u Sremskoj Kamenici, kao i u ulicama Bukovački do, i na Vezircu u toku su radovi na izradi prilaza – kolskih ulaza i uređenju bankina. Bankine se uređuju i u ulicama Nikole Vujića u Sremskoj Kamenici i Brezinoj u Petrovaradinu.

Deo ekipa nastavio je sa uređenjem atarskih puteva u Stepanovićevu, što će poljoprivrednicima omogućiti da lakše stignu do svojih njiva, a ujedno će unaprediti i bezbednost ostalih učesnika u saobraćaju, jer će uređeni putevi i otresišta onemogućiti iznošenje blata na kolovoz sa točkova poljoprivrednih mašina.

Na Bulevaru kralja Petra I izvedeni su radovi dovođenja raskopanih površina u tehnički ispravno stanje, a juče su ofarbani pešački prelazi u Šekspirovoj, Balzakovoj, Banović Strahinje, Beogradskom keju i Keju žrtava racije.

– Unapređenje saobraćajne infrastrukture obezbeđuje direktnu korist za sve građane, bilo da idu na posao, u školu, na fakulutet, ili obavljaju druge svakodnevne aktivnosti. Nakon Sremske Kamenice, Starih i Novih Ledinaca i Petrovaradina, na redu je jedan broj ulica u Bockama i Bukovcu. A kada završimo radove na sremskoj strani, počećemo s asfaltiranjem u Veterniku, Futogu i drugim prigradskim naseljima – rekao je Dušan Radojičić direktor JKP „Put“.

NSUZIVO.RS

Tagovi:

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
Gost
Djole
23.03.2024 03:34

I dalje ulica Rastka Petrovica na adicama pliva u blatu vec 25g.. idemo na pola veka..

Povezane vesti