Novinarka i urednica emisije “Pravi ugao” na RTV-u, Ljubica Gojgić uslikana je u jednom kafiću sa liderom Narodne stranke Vukom Jeremićem. Ona je “uhvaćena” sa opozicionim političarem nakon emisije. Gojgićeva prati stil svoje koleginice sa televizije Nova S, Jelene Obućine koja je na isti način bila “privedena” od strane lidera Stranke slobode i pravde Dragana Đilasa.

S obzirom na stalne neosnovane napade opozicionih struktura u Srbiji, predvođene Draganom Đilasom, kako su u Srbiji mediji kontrolisani u korist vlasti, nakon ispada Đilasa i Jeremića, postavlja se pitanje ko zaista kontroliše medije u Srbiji?

Kako to da predsednik Vučić  nikada ne vodi novinare u kafiće posle emisija? Zašto on, za kog neosnovano i nedokazano svakodnevno izmišljaju da medije u Srbiji drži u šaci, ne izađe na piće kao Đilas sa Obućinom i Jeremić sa Gojgićevom.

Kako se može videti na fotografiji, koju Objektiv ekskluzivno objavljuje, Jeremić se nakon emisije očigledno konsultuje sa Ljubicom Gojgić da li su uradili sve kako treba.

Pa neće biti da Vučić kontroliše medije i pitanja u Srbiji nego upravo oni, za šta već postoji nebrojano dokaza.

Podsetimo, Jeremićev “Izlazak” sa Gojgićevom nije prvi skandal koji je došao iz redova opozicije. Novinarka i voditeljka Njuz Maks Adrije, televizije pod uredničkom kontrolom Dragana Đilasa, Jelena Obućina “uhvaćena” je nedavno u jednom kafiću upravo sa liderom Stranke slobode i pravde. Više o tome pročitajte OVDE.

5 Comments
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
Milan
23/10/2021 07:37

Ne treba niko da nam kaze ko kontrolise medije u Srbiji to svi dobro znamo,a to sto je neko vidjen sa nekim ne znaci da taj Jeremic ili taj Vucic nemaju pravo na privatan zivot i da ne mogu ni sa kim da razgovaraju to su gluposti.

Sini
23/10/2021 10:04

Pa zar da zabranite ljudima i da sednu zajedno.
Pa kakva smo to mi drzava..
Covek nit je u vlasti nit u parlamentu, nit u bilo kakvom odboru pa takva glupa vest.
Zar VUCICEVIC I MITOVIC se javno negrle i bacaju petaka ministrima i onim iznad njih…
URAZUMITE SE SVI..

ajmoustajanjee
23/10/2021 15:25

Ajde vi sa NS UZIVO se pogledajte u ogledalo 🙂

Samo kazem...
25/10/2021 00:15

NSuzivo… Kakve su ovo glupe vesti? Pa vi ste jedini koje citam, bas zato sto niste imali toliko veze sa politkom ili glupim naslovima tipa “Alo” ili “Kurir” … Jos vas da us*ru i onda vise nema medija… JER SU SVE POD KONTROLOM OVIH ILI ONIH STRANAKA… P. S. Da li neko zna koje novine nisu politicki obojene, cisto da i svet van politickih manipulacija moze da procita?

Dragana
25/10/2021 10:24
Reply to  Samo kazem...

021.rs Ako objave moj komentat ovde… Kanda sam na crnoj listi na NSuživo, a nisam politički opredeljena, samo iznosim svoje mišljenje…