Претрага
Претрага
Close this search box.

KOALICIJA OKUPLJENA OKO SNS GLASNO PORUČILA SUGRAĐANIMA: Nikada nećemo deliti decu na našu i njihovu, mi im nudimo budućnost

Foto: nsuzivo.rs

Završna konferencija za medije pred izbore, 2. juna, održana je ispred Gradske kuće, a ispred liste “Aleksandar Vučić- Novi Sad sutra” govorila je Dina Vučinić i Dušan Bajatović, koji su sumirali kampanju. 

-Poslednja dva dana svedoci ste napada na najuže članove porodice našeg premijera Miloša Vučevića po istom receptu kao što su napadali članove porodice našeg predsednika Aleksandra Vučića. Nikada do sada u politici se nisu koristili napadi na decu. Nikada nijedno dete nismo pomenuli u našoj kampanji. Sada se napadaju najuži članovi naše porodice i deca od strane onih kojima deci nude steroide i koji se predstavljaju kao humanisti. Ali, to su lažni humanisti. Kada ste humanitarac i pomažete vi o tome ne pričate. Da li će oni da nam podele decu, da budu naša i njihova, kako će obeležiti našu decu, svoju decu, šta sem steroida nude toj deci u budućnosti? Mi smo vodili pozitivnu kampanju, ničije dete nismo spomenuli. Predstavili smo planove i projekte za budućnost, nismo se vodili mržnjom, a da znate da su naši planovi za budućnost i za našu i za njihovu decu. Nikada to nećemo razdvajati. To politika nije bila, to se u Novom Sadu nikada nije desilo. Mi deci nudimo budućnost, razvoj Grada Novog Sada, ne mržnju, ne steroide- bila je jasna Vučinić.

Dušan Bajatović naglasio je da su predstavnici liste “Aleksandar Vučić-Novi Sad sutra” prof. dr Vesna Turkulov i gradonačelnik Milan Đurić obišli svaku ulicu u gradu i okolini, jer su smatrali da je najbolji način da prezentuju ono što su radili da budu dostupni građanima.

-Želim da ukažem na jednu razliku u kampanji koja je postojala između naših opozicionih kolega, ipak ću ih tako nazvati, i onoga što su uradili predstavnici liste pod brojem 1. Urađeno je 17 vrtića, a devet novih izgrađeno, 370 kilometara kanalizacione mreže, četiri doma zdravlja, a ono što je važno jako mnogo novca se ulaže u Kamenicu, na mestu kovid bolnice biće gradska bolnica. Oni žele da zaustave razvoj Novog Sada, da on njega naprave mesto sa kojeg će napadati republičku vladu, da Srbija ne bude samo napadnuta spolja. Onaj ko tako razmišlja i promoviše mržnju, kako se to završava? Završava se destrukcijom vas kao ličnosti i grada. Premijer Srbije Miloš Vučević, najzad neko iz Novog Sada, istakao je da ne pravimo objekte infrastrukture zbog objekata, već zbog boljeg života ljudi.

nsuzivo.rs

Tagovi:

5 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
Gost
Igor
30.05.2024 15:49

Gospodine Bajatović u izmerite pritisak mnogo ste crveni u licu

Gost
SNS Uzivo
30.05.2024 16:20

Jel se to meni cini ili malo gori pod nogama, jeli? 🙂

Gost
SNS Uzivo
30.05.2024 16:28

Ko je pustio medveda u kucu?

Gost
SNS Uzivo
30.05.2024 17:50

Ovi tamo iz pozadine su mi najjaci, ajde kaze i ti u treci red da popunjavas mesto, uzas 🙂

Last edited 19 Dana Ranije by SNS Uzivo
Gost
SNS Uzivo
30.05.2024 21:29

E sto smo dozvolili da nam najgori sljam preuzme drzavu, e sad imamo ovo…

Last edited 19 Dana Ranije by SNS Uzivo

Povezane vesti