Претрага
Претрага
Close this search box.

„LJUBIČASTI FIĆA „UKRAO“ IZBORE Nesvakidašnji prizor iz Novog Sada, svi žele da se slikaju pored popularnog automobila koji OSTAVLJA BEZ DAHA OKIĆEN S 1.000 RUŽA (FOTO)

Foto: RINA

Da za lepe stvari nije potrebno puno novca, već samo malo kreativnosti pokazuje i lepa slika koja nam danas stiže iz Novog Sada.
Dok se mnogi mladenci trude da u bračni život uđu sa što skupljim i luksuznijim automobilom, mladenci iz Novog Sada odlučili su se za prelepog ljubičastog fiću koji sav bio okićen takođe ljubičastim ružama.

Simbolu bivše Jugoslavije okićenom laticama ruža ljubičaste boje, ne odoleva nijedan prolaznika, a mnogi od njih zastanu i slikaju se pored njega.

Foto: RINA

– Ne samo da devojke već i muškarci stoje u redu da se slikaju sa automobilom okićenom sa oko 1000 ruža. Mislim da je ovakav model fiće jedinstven u Srbiji, i jedno je sigurno da ako se drugi put budem venčavao iznajmiću upravo ovu fiću – kazao je za agenciju RINa, Lazar M. koji se zatekao pored ove jedinstvne fiće u Novom Sadu.

Ovakav model fiće namenjen je upravo onima koji staju na ludi kamen, i na njemu umesto da stoji registarska oznaka, stoji simpatično “just meried”.

(RINA/DNEVNIK)

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti