U okviru manifestacije “Šareni trg“ koja se održava četvrtu godinu za redom u Novom Sadu, ovog vikenda će se na Trgu Republike predstaviti mladi umetnici igre, muzike i akrobacije.

Sam program je, zbog ograničenja u broju posetilaca, ove godine u potpunosti posvećen najmlađim posetiocima za koje je pripremljen muzičko-scenski nastupi kao i prikupljanju humanitarnih priloga za lečenje male Lane Jovanović.

Prethodnog vikenda mališani su uživali u lutkarskoj predstavi “Кo se boji vuka još” u izvedbi pozorišne trupe “Pozorište iz kofera” kao i u nastupu malih balerina iz Plesnog studija Mantock.

U petak, 09. oktobra sa početkom u 17 časova na bini će takođe nastupiti pozorišna grupa “Pozoriste iz kofera” sa predstavom ” Кapetan i morsko cudo”.

U subotu nas od 12.30 časova očekuje omiljena novosadska ekipa “Haos animatora”, ovog puta kao “Haos klovnovi” a odmah nakon njih posetioce će prodrmati i zagrejati Zumba kids.

Poslednjeg dana manifestacije, u nedelju, 11. oktobra od 11 časova očekuje još jedna predstava pod nazivom “Udarna vest” koju izvodi pozorišna grupa Vragolani. Nakon predstave, zabavicemo se uz zvuke Narodnog orkestra КUD-a Svetozar Markovic i vokalnog soliste Кatarine Popovic.

Autor: nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments