Međunarodna konferenciji “NS Virtual” na temu novih interaktivnih tehnologija (Virtuelna Realnost i Augmentovana Realnost) održaće se 15. novembra, u Kongresnom centru Master u Novom Sadu.

Reč je o prvoj međunarodnoj konferenciji na temu novih interaktivnih tehnologija na ovim prostorima, koja je podržana od strane čuvene konferencije LAVAL Virtual iz Francuske.

“NS Virtual” će okupiti stručnjake iz oblasti novih interaktivnih tehnologija među kojima su predavači i izlagači kako iz zemlje tako i iz inostranstva. Sa druge strane pristup samom događaju će imati vodeće firme  iz oblasti klasične i proizvođačke industrije, građevinske industrije, marketinga, IT sektora i drugih industrija, takođe iz Srbije i iz inostranstva.

Događaj je koncipiran tako da pruži posetiocima priliku da se bliže upoznaju sa najnovijim tehnologijama u okviru sajamskog dela, dok će se na 4 okrugla stola diskutovati o sledećim temama:

1. Upotreba virtuelne i augmentovane realnosti

  • Frederike Manders (MaMa – VR produkcijska kuća, Hyperspace institut, Holandija)
  • Milutin Blagojević (Co-Founder/CCO, Bom Solutions, Srbija)

2. Upotreba interaktivnih tehnologija u kulturi

  • Boris Pokrić (Co-Founder AR/VR Tech, Srbija)
  • Radomir Stanković (profesor Elektronskog fakulteta u Nišu, naučni savetnik u Matematičkom institutu SANU, Beograd, Srbija)

3. Upotreba interaktivnih tehnologija u realestate-u

  • Pavle Panić (M.ARCH. COO/Partner-Pixel Raum, Srbija)
  • Jelena Kićanović (Departman za arhitekturu i urbanizam, FTN; Centra za digitalni dizajn–Srbija)

4. Upotreba interaktivnih tehnologija u marketingu

  • Natasja Paulssen (Dutch Rose Media, Holandija)
  • James Watson (Imagination – Marketing and Advertising, UK)

Imajući u vidu jasno profilisanu tematiku ovog događaja, broj posetilaca biće ograničen.

Pored učešća na okruglim stolovima prisutni će imati priliku da na licu mesta razmene svoja iskustva i dobiju sve informacije koje će im biti od koristi za dalji razvoj njihovog poslovanja na potpuno inovativan i savremen način. U okviru konferencije, učesnici imaju mogućnost da održe B2B susrete sa proizvođačima interaktivnih tehnologija, što svakako može doprineti realizaciji potencijalne saradnje.

Autor: nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments