Претрага
Претрага
Close this search box.

Ministar Vulin uputio saučešće porodici nastradalog Božidara Koprivice: Srpska policija je izgubila hrabrog i požrtvovanog pripadnika

Foto: republika.rs

Pripadnik policije Božidar Koprivica (1986) iz Policijske uprave u Novom Sadu, koji je bio zaposlen u Odeljenju saobraćajne policije, Saobraćajne policijske ispostave Zapad, juče je poginuo u saobraćajnoj nesreći, na motociklu, tokom službenog zadatka.

Nakon dojave da jedan vozač ugrožava sebe i druge, Koprivica je krenuo u poteru za njim po Rumenci, a dok se kretao putem sa prvenstvom prolaza, iz sporedne ulice, izašlo je vozilo i preseklo mu put, a njegov motocikl je udario u suvozačeva vrata.

Božidar Koprivica završio je Srednju školu unutrašnjih poslova, a u Ministarstvu je bio zaposlen od 2005. godine, najpre u Policijskoj ispostavi Klisa, potom i na Detelinari, dok je od 2009. u Odeljenju saobraćajne policije.

FOTO: FACEBOOK / DRUSTVENE MREZE

Predani rad i časno i savesno obavljanje policijskih zadataka su kvaliteti zbog kojih je bio omiljen među kolegama.

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin uputio je izraze saučešća porodici Koprivica i kazao da je srpska policija izgubila hrabrog i požrtvovanog pripadnika koji je svoj život izgubio časno radeći svoj posao.

Ministar unutrašnjih poslova istakao je da policajac Božidar Koprivica nikada neće biti zaboravljen niti od strane svojih kolega niti od strane države i Ministarstva unutrašnjih poslova, te da će se o porodici Koprivica posebno brinuti.

nsuzivo.rs

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti