Претрага
Претрага
Close this search box.

NAJNOVIJE VESTI DANA 18.06.2024. godine – NS NEWS (VIDEO)

NSNEWS

1.ZLOSTAVLJAO ŽENU CELU NOĆ: NAKON MUČENJA SKOČILA KROZ PROZOR

Rano jutros desio se horor u Bačkoj Palanci kada je žena (36) skočila sa prozora nakon što ju je partner tokom čitave noći maltretirao. Sumnja se da je on tokom noći verbalno i fizički zlostavljao svoju emotivnu partnerku koja je ujutru, skočila kroz prozor stana na prvom spratu.

2.OSMACI POLAGALI PRVI TEST MALE MATURE: ČEKA IH JOŠ DVA

Polaganje male mature koje će trajati do 20. juna počelo je danas. Prvog dana, đaci su polagali test iz maternjeg jezika. Već sutra, 19. juna polažu test iz matematike, a u četvrtak, 20. juna test iz izbornog predmeta.

3. USKORO MOGUĆNOST ODLAGANJA SVIH VRSTA RECIKLAŽNOG OTPADA

JKP “Čistoća” javlja da smo sve bliži momentu kada ćemo biti u prilici da odvajamo sve vrste reciklažnog otpada i time doprinesemo očuvanju životne sredine, uštedimo energiju i osetimo druge benefite koje reciklaža donosi. Oni podsećaju da su u poslednjem periodu postavljene posude za odlaganje staklene ambalaže, PET ambalaže, reciklomati i kontejneri za ambalažni otpad.

4.JGSP: RASPUST UKINUO POJEDINE POLASKE AUTOBUSA

JGSP “Novi Sad” obaveštava korisnike usluga da, zbog završetka školske godine za učenike osnovnih škola, neće saobraćati autobusi na pojedinim linijama. Od ponedeljka, 17. juna, pa do početka nove školske godine, neće saobraćati autobusi na linijama 3B, Petrovaradin – Puckaroš i 6A, Adice – Veternik.Takođe, u istom periodu se ukidaju i četiri polaska na liniji 14, Centar–Sajlovo.

5.TROPSKI TALAS U NOVOM SADU: MAKSIMALNE DNEVNE DO 37 STEPENI

Pravo letnje vreme danas u Novom Sadu.Maksimalna dnevna danas do 35 stepeni Celzijusa. Slične vremenske prilike tokom čitave nedelje.

6.NAJLEPŠA VEST: NAŠ GRAD BOGATIJI ZA 18 BEBA

U Branimira Ćosića tokom prethodna 24 časa rođeno je 18 beba. Majke su na svet donele 8 devojčica i 10 dečaka. Među njima i par blizanaca – dečak i devojčica.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by NS Uživo (@nsuzivo.rs)

nsuzivo.rs

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti

Претрага