Претрага
Претрага
Close this search box.

NAJNOVIJE VESTI DANA 25.06.2024. godine – NS NEWS (VIDEO)

Foto: Ilustracija

Izdvajamo za vas najvažnije vesti dana. Ove informacije obeležile su  utorak, 25. jun.

1.NOVI SAD DOMAĆIN PRVENSTVA EVROPE U RVANJU: 39 ZEMALJA U BORBI 

Novi Sad je postao domaćin Prvenstva Evrope u rvanju za kadete i juniore. Danas je na SPENS-u otvoreno takmičenje na kojem učestvuju ekipe iz 39 zemalja.

2.BRAVO ZA SVETINE GIMNAZIJALCE! U SVETSKOM VRHU PO POSTIGNUTIM REZULTATIMA

Prethodnih dana Gimnaziji „Svetozar Marković“ u Novom Sadu dostavljen je dokument – Školski izveštaj sa rezultatima PISA testiranja za 2022. godinu, kreiran od strane Ministarstva prosvete, Zavoda za vrednovanje kvaliteta obrazovanja i vaspitanja i OECD-a.

3.MENJA SE REŽIM SAOBRAĆAJA: KROZ MAKSIMA GORKOG OD SAD BRZINOM DO 30 KM/H

Odrеđеna jе privrеmеna izmеna rеžima saobraćaja na raskrsnici ulica Maksima Gorkog i Stražilovskе ulicе, zbog izvođеnja radova na partеrnom urеđеnju. Za vrеmе izvođеnja radova ograničava sе brzina krеtanja vozila na 30 kilometara na čas, i zabranjujе sе dеsno skrеtanjе iz ulicе Maksima Gorkog u Stražilovsku ulicu, prеma Bulеvaru cara Lazara.

4.POČINJE OBUKA ZA NEPLIVAČE NA SPENSU

Javno preduzeće ,,Sportski i poslovni centar Vojvodina“ obaveštava zainteresovane da 2. jula počinje julski ciklus Obuke neplivača – osnovni kurs. Upis će biti u holu zatvorenog bazena pola sata pre početka kursa, s tim da je obavezne rezervacije putem SMS poruke.

5.VISOKE TEMPERATURE: Do 31 STEPEN U NAJTOPLIJEM DELU DANA

Sunćano i veoma toplo sa temperaturom do 31 stepen danas u Novom Sadu. Sutra slične vremenske prilike, ali sa mogućim padavinama. Jutarnja temperature iznosiće 22 stepena, a najviša dnevna do 32 stepena.

6.DOBRO NAM DOŠLI! U BETANIJI ROĐENO 17 BEBA

Tokom prethodna 24 časa u porodilištu u Branimira Ćosića rođeno je 17 beba. Na svet su majke donele 12 devojčica i pet dečaka, a među njima su i dva para blizanaca – sestra i brat i bliznakinje – dve sestre. Čestitamo!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by NS Uživo (@nsuzivo.rs)

nsuzivo.rs

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti