Претрага
Претрага
Close this search box.

NAJNOVIJE VESTI DANA 26.03.2024. godine – NS NEWS (VIDEO)

NSNEWS

1. Pojačano prisustvo vojne policije širom Srbije

Pojačano je prisustvo patrola vojne policije na trgovima, parkovima i ulicama većih gradova, tržnim centrima, železničkim stanicama, kao i ispred Gradske kuće u Novom Sadu i drugim prometnim mestima, na osnovu zaključaka Saveta za nacionalnu bezbednost, saopštilo je danas Ministarstvo odbrane.
“Sigurnost i bezbednost građana je prioritet, a Vojska Srbije ostaje spremna da, u skladu sa Ustavom, zakonom i odlukama državnog rukovodstva, angažuje svoje snage i sredstva i zajedno sa drugim snagama bezbednosti osigura miran san svih građana Republike Srbije” zaključuje se u saopštenju.

2. BRZA PRUGA BEOGRAD-SUBOTICA: Radovi pri kraju

Izgradnja pruge Novi Sad – Subotica za brzinu do 200 kilometara na sat obavlja se predviđenom dinamikom, a radovi na celoj dužini pruge organizovani su u tri smene.
Već u decembru ove godine mogao bi da bude uspostavljen redovan železnički saobraćaj između Beograda i Subotice, kaže investitor.
Prugom između Novog Sada i Subotice putovanje bi trajalo 42 minuta, a od Beograda do Subotice oko 70 minuta.

3. NOVI SAD: Otvoren akademski centar zaštite životne sredine i održivog razvoja

Gradonačelnik Novog Sada Milan Đurić zajedno je sa potpredsednikom Vlade i ministrom odbrane Milošem Vučevićem,, u Kreativnom distriktu prisustvovao je svečanom otvaranju „Akademskog centra zaštite životne sredine i održivog razvoja” u organizaciji Udruženja „Čepom do osmeha”.
Novi prostor površine 176 m2, na dva nivoa, obezbedila je Gradska uprava za imovinu i imovinsko-pravne poslove.

Ostale najvažnije vesti možete pogledati u videu ispod.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели NS Uživo (@nsuzivo.rs)


nsuzivo.rs

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti