Претрага
Претрага
Close this search box.

NAJNOVIJE VESTI DANA 28.03.2024. godine – NS NEWS (VIDEO)

Foto: Ilustracija

1.UJEDINJENI U JEDNO! STUDENTI BLOKIRALI FILOZOFSKI FAKULTET

Studenti Univerziteta u Novom Sadu okupili su se danas u podne u velikom broju ispred Filozofskog fakulteta, gde su na miran način protestovali i tražili smenu profesora Dinka Gruhonjića.

2.TREĆI DAN POTRAGE ZA DANKOM (2): CELA SRBIJA I DALJE NA NOGAMA

Treći dan portage za malom Dankom Ilić. Nakon što je policija utvrdila da se nestala devojčica ne nalazi na deset kvadratnih kilometara koji su pretraživani u mestu Banjsko Polje kod Bora, pretraga terena je obustavljena i potraga za devojčicom je nastavljena operativnim putem.

3.VOZAČI, PAŽNJA! NOVI RADARI SNIMAJU 6 TRAKA ISTOVREMENO
Novi radari Dual Redflex postavljeni su širom Novog Sada, a razlog za to je nemogućnost sankcionisanja prekšraja u saobraćaju na licu mesta, istaknuto je za NS Uživo iz MUP-a.

4. DEO ĐAKA OD DANAS NA RASPUSTU
Đaci iz Vojvodine od danas do srede, 3. aprila uživaće u slobodnom vremenu tokom prolećnog raspusta. Školarci iz ostatka Srbije idu na ovu pauzu od ponedeljka, 29. aprila, na kojoj će biti sve do 7. maja kada se vraćaju u školske klupe.

5. OD SUTRA ZA ŠORTS I MAJICU! MAKSIMALNA DNEVNA 26 STEPENI

Pravi prolećni dan sa temperaturama iznad proseka za ovo doba godine danas u Novom Sadu. Još toplije biće sutra. Jutarnja temperature iznosiće 11 stepeni, maksimalna dnevna 26.

6. A U BETANIJI – IZJEDNAČENJE! ROĐENE 22 BEBE U NOVOM SADU

Tokom prethodna 24 časa, u novosadskom porodilištu na svet su stigle 22 bebe. Majke su na svet donele izjednačen broj dečaka i devojčica, 11 devojčica i 11 dečaka.


nsuzivo.rs

Tagovi:

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
Gost
SNS Uzivo
28.03.2024 21:33

Sta je sa SNS papcima na Filozofskom fakultetu, polako pada noc, vreme da se spije… 🙂

Last edited 27 Dana Ranije by SNS Uzivo

Povezane vesti