Претрага
Претрага
Close this search box.

NAJPROSTIJI NAČIN DA SPREČITE SVAĐE I PRIVUČETE NOVAC U KUĆU: Feng šui saveti za leto nikad lakši!

Foto: Dreamstime
Od prvog dana leta, 21. juna 2022. godine, počinje i zvanično sezona najjačeg sunca, vreline, ali i napetosti koje ona često donosi. U junu inače vlada Vatreni Konj, simbol koji u kineskoj mitologiji predstavlja sliku sunca u zenitu.

Ova moćna energija može da nam obezbedi neiscrpan izvor inspiracije, ali podstiče i emocionalnost pa i preosetljivost. Ljudi više ne mogu da podnesu loše vesti, nedostatak novca, stres i brige, pa se savetuje što više opuštanja i zabave. Previše jak element Vatre nosi mnoge opasnosti. Javljaju se nerealistične ideje, nekad je teško postići kompromis, moguće su svađe.

Da bi se to sprečilo, feng šui majstori savetuju da se u kući napravi balans jakim simbolima. U centru doma, koji će biti pun tenzija i konfliktne energije, treba uvek imati činiju sa voćem, a idealno je da to budu jabuke. U kineskom jeziku, sama reč “jabuka” zvuči vrlo slično reči “mir”.

Foto: Food & Wine Magazine

Drugi važan feng šui “lek” koji treba koristiti tokom leta su figure jelena. Jeleni simbolizuju ljubav i dobrotu, dug život i dobro zdravlje i inače ih je dobro imati u spavaćoj sobi kao i na radnom stolu.

 

Ako imate dve figure jelena, postavite ih tokom leta negde u severnom delu kuće. Smatra se da oni pomažu u privlačenju novčanih dobitaka, kao i u uspostavljanju poslovnih kontakata.

Izvor: Lepa&Srećna/nsuzivo.rs

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti