Foto: Color Media Communications

Tematska vođena tura “Tajne Petrovaradinske tvrđave” u okviru projekta “Novi Sad za početnike”, održaće se 17. oktobra, s početkom u 12 časova. Mesto sastanka i polaska u obilazak biće na Trgu slobode.

Novi Sad su stvarali ljudi mnogih konfesija i to sasvim sigurno doprinosi raznolikosti i bogatstvu “Srpske Atine”. Mnogobrojne novosadske zajednice gradile su sopstvene hramove, svedoke napretka i stradanja naroda tokom vekova. U okviru ove ture iamćete priliku da se upoznate sa religijskom istorijom Novog Sada i čuti živopisne priče o ckrvama koje krase ulice i trgove Novog Sada kao i o narodima koji su ih gradili. Iskoristite jedinstvenu priliku da otkrijete nove činjenice o najvećem gradu u Vojvodini i prijavite se za besplatnu vođenu turu što pre, jer su mesta ograničena. Za prijavu i sve dodatne informacije obratite nam se putem mejl adrese: [email protected]

Kompanija Color Media Communications uz podršku Grada Novog Sada organizuje pet tematskih turističkih tura kroz Novi Sad tokom oktobra meseca 2020. godine.

Pozivaju se svi Novosađani, gosti, turisti i svi koji žele da nauče nešto više o istoriji Novog Sada, kroz projekat “Novi Sad za početnike”.

Tematske ture vodiće turistički vodić Biljana Milošević.

Svi zainteresovani mogu da prisustvuju sledećim tematskim turama:

  • 17.10. – “Novosadske crkve i hramovi” – Novi Sad za početnike, vođena tura u centru grada, 12 h
  • 24.10. – “Novosadske kafane i poslastičarnice” – Novi Sad za početnike, vođena tura u centru grada, 12 h
  • 31.10. – “Jevrejski Novi Sad” – Novi Sad za početnike, vođena tura u centru grada, 12 h

Izvor: Color Media Communications

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments