Претрага
Претрага
Close this search box.

NOVOSAĐANI SE UŽELELI BRČKANJA! SPENS: Vikend za nama obeležila velika posećenost rekonstruisanom bazenu, broj poseta išao do punog kapaciteta

Foto: spens.rs
Novosađani su proteklog vikenda, nakon duge pauze uživali u komletno rekonstruisanom i uređenom zatvorenom bazenu na Spensu. Kako ističu iz ovog preduzeća, posećenost je bila očekivano velika a posetioci su masovno izlazili sa pozitivnim reakcijama.

-Prvog otvarajućeg dana ukupno 18 ljudi je koristilo prvu smenu. Već u drugoj smeni bilo je oko 50 posetilaca. Popunjenost poslepodnevnih smena išla je i do 160 ljudi, samo 40 manje od punog kapaciteta koji iznosi 200 osoba – kaže Slobodanka Brankov, portparolka JP SPC “Vojvodina”.

Tokom vikenda 15. i 16. januara, prepodnevna smena obeleležena je manjim brojem posetilaca (oko 120 ljudi), dok je u poslepodnevnim časovima novi rekonstruisani bazen posetilo više od 170 osoba.

Zbog mnogo veće posećenosti bazenu u kasnijim, popodnevnim časovima, iz JP SPC “Vojvodina” apeluju na sve korisnike da u jutarnjim časovima mogu komfornije i lakše doći do besplatnih ulaznica koje se dele ispred bazena.

-S obzirom da Novosađani vole da dolaze na bazen, očekivali smo ovoliku posećenost. Još jedna pogodnost koja je rezultirala velikim brojem poseta je i ta što građani sada mogu bazen koristiti besplatno. Inače, posetioci su jako zadovoljni novim bazenom. Sad su neki po prvi put i videli da je pored renoviranja bazenske školjke urađena i velika investicija u sređivanje hodnika, svlačionica, tuševa. Celokupan kompleks bazena je uređen i rekonstruisan. Vidi se kvalitet, što su građani i prepoznali već prvog vikenda – prenela je utiske portparolka.

Radno vreme bazena kao i sve detalje u vezi sa nabavkom ulaznica možete pogledati na ovom linku: Радно време затвореног базена на СПЕНС-у – SPENS

nsuzivo.rs

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti