OGLASIO SE LIDL: Poznat tačan datum otvaranja objekta kod železničke stanice

       

Kompanija Lidl Srbija otvara još jednu prodavnicu u Novom Sadu, na adresi Jovana Hranilovića 50, 7. novembra u 08.00 sati. U isto vreme biće otvorena još jedna prodavnica u Beogradu, na adresi Vojvođanska 117. Otvaranjem novih objekata ukupan broj Lidl prodavnica u Srbiji biće 35.

“Nakon proslave prve godine poslovanja u Srbiji otvaramo desetu prodavnicu u Beogradu i drugu u Novom Sadu, čineći naše proizvode dostupnim sve većem broju potrošača. U tom smeru ćemo nastaviti da osluškujemo potrebe sugrađana i nastavimo sa širenjem mreže. Kao i prilikom svakog otvaranja do sada, u skladu sa našom tradicijom dobrog domaćina, za potrošače smo u novim prodavnicama pripremili slavljeničke cene”, izjavila je Martina Petrović, rukovodilac korporativnih komunikacija Lidl Srbija.

Osim proizvoda sa akcijskim cenama, potrošače čeka i pažljivo odabran asortimana od 1.600 proizvoda koji donose najbolji odnos cene i kvaliteta, a posebnu pažnju potrošača privlači Lidlov neprehrambeni asortiman, ali i pekara koja nudi veći izbor uvek svežeg peciva koje se peče nekoliko puta dnevno.

U Beogradu, u Vojvođanskoj ulici, potrošače će dočekati drugačiji tip prodavnice, u kome se u prizemlju objekta nalazi garaža, dok je prodajni prostor na prvom spratu. Međutim, unutrašnji prodajni prostor ne razlikuje se od ostalih Lidl prodavnica i raspored kategorija je gotovo identičan, što snalaženje čini jednostavnijim, a kupovinu bržom.

Autor: RTV

2 Comments
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
Neko
28/10/2019 15:11

Pilad u najavi 😀

Bari
29/10/2019 13:12

U novom sadu bi trebalo najmanje 20 lidela da zadovolji gradske potrebe jer vlada prava pljacka po velikim marketima igraju kako im je volja ali sada hteli ili ne lidil ce im pomeriti dupe tako da ce se sada videti ko posluje dobro i kvalitetno jer lidl je trgovacka kuca svetskog ranga i broj 1 u evropi