Otvoren konkurs za 23. Međunarodni video festival “Videomedeja”

       

Konkurs za 23. Međunarodni video festival “Videomedeja” otvoren je danas, 1. aprila i trajaće do 15. juna.​

Međunarodni video festival Videomedeja će se održati u periodu od 10. do 12. oktobra na tri različite lokacije u Novom Sadu. Svi ljubitelji video umetnosti će moći da uživaju u programskom delu festivala u Muzeju savremene umetnosti Vojvodine, Malom likovnom salonu i kafe galeriji Izba.

Kao i prethodnih godina traže se umetnički video radovi, kratki filmovi, medijske instalacije, VR (Virtual Reality) radovi, audio-vizuelni nastupi, url projekti i open source aplikacije.

Pored toga, bilo bi nam veoma drago da primimo predloge od urednika i producenata/distributera za netakmičarski revijalni deo programa.

Prijave su postavljene na sajtu i umetnici mogu lako da pošalju svoje umetničke radove direktno preko internet formulara. Više o uslovima prijavljivanja može se pronaći na sajtu: Uslovi prijavljivanja.

Međunarodni video festival VIDEOMEDEJA je osnovna aktivnost udruženja VIDEOMEDEJA. Ova u potpunosti neprofitna manifestacija održava se svake godine u trajanju od nekoliko dana. Festival se sastoji od takmičarskog programa i različitih pratećih programa koji se, u zavisnosti od trenutne produkcije i koncepcije, dešavaju u Novom Sadu.

Autor: nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments