Претрага
Претрага
Close this search box.

OVA 2 DATUMA U SEPTEMBRU SU NAJGORA: Astrolozi upozoravaju kako treba da se ponašate da biste izbegli VELIKE POSLEDICE

Foto: Profimedia / Ilustracija

Astrologija otkriva datume koji će svima stvoriti brojne probleme, a u nastavku saznajte šta treba da uradite!

Retrogradni Merkur je već stupio na snagu, a nema sumnje da će njegov uticaj osetiti svi horoskopski znaci. Ipak, ovaj period teže će prebroditi nekoliko znakova, a trajaće sve do 2. oktobra!

Kako bi vam bilo malo lakše, treba da znate da je period retrogradnog Merkura “mala maca” u odnosu na datume kojih treba da se čuvamo u septembru. Donose velike probleme, nesporazume i rizike koji mnogu da nas koštaju. Dakle, evo kada i na šta treba posebno da obratite pažnju:

Foto: profimedia/ilustracija

10. SEPTEMBAR

Merkur će se kretati u suprotnom smeru sve do 2. oktobra, a u tom periodu nas očekuju razne poteškoće na polju karijere, poslovanja i finansija. Astrolozi upozoravaju da posebnu pažnju treba obratiti na sam dan tranzicije, odnosno, na 10. septembar. Tada nikako nemojte bilo šta da rizikujete sa novcem, jer su gubici gotovo izvesni.

Kako je Merkur planeta komunikacije, vrlo verovatno da ćete tokom ovog perioda imati i nesporazume češće nego obično. Takođe, moguće je i širenje nekih glasina i neistina, zato verujte samo proverenim činjenicama. Osim toga, ni odlazak na put takođe nije preporučljiv na pomenuti datum.

Da situacija bude još komplikovanija, 10. septembra će se desiti još jedan negativan događaj – pun Mesec u znaku Riba. Ovo je veoma nepovoljna situacija koja stvara unutrašnju neravnotežu. Biće vam veoma teško da tog dana završavate obaveze.

26. SEPTEMBAR

Tada je Merkur u konjukciji sa Venerom. Kada se ove dve planete nađu na istoj strani Zemlje i spoje, neminovno dolazi do velikih nevolja u svim oblastima života. Većina će se tada osećati kao da gube volju da rade, napreduju i stvaraju. Postoji ogromna mogućnost da se razvije nezadovoljstvo u vama, kao i apatija.

stil.kurir.rs

 

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti

Претрага