Претрага
Претрага
Close this search box.

OVIH 5 ZNAKOVA HOROSKOPA DOŽIVEĆE VELIKE PROMENE: Ljubavni horoskop za septembar im je LOŠ, kriv je retrogradni Merkur!

Foto: alo.rs

Pročitajte ljubavni horoskop za septembar, retrogradni Merkur ovim znacima pravi haos!

Retrogradni Merkur stiže 9. septembra, i najpre će biti u znaku Vage, da bi se 23. septembra 2022. godine vratio u Devicu. Neće svima biti lako u ovom periodu, a ovo su znaci horoskopa kojima će retrogradni Merkur najviše uticati na ljubavni život!

Ovan

Ljubavni horoskop za septembar 2022. za Ovna sadrži jedno važno upozorenje – dobro pazite da očuvate vezu! Stižu nepredviđene komplikacije, kao i odnosi koje niste dovoljno raščistili u svom srcu, i sve će se to nagomilati u prvoj polovini meseca.

Blizanci

Retrogradni Merkur u Vagi u septembru će uticati na vaše romantične odnose, ali to nije sve! Najpre se spremite na dramu kakvu niste mogli ni da zamislite, a koja će vas potpuno zateći nespremne. Pod uticajem Merkura biće, kažu astrolozi, svaki vaš odnos – s partnerom, bilo da ste dugo u braku ili se tek bolje upoznajete, ali i porodični i prijateljski! Osećaćete se kao da nikako da isplivate iz problema, ali znajte da postoji rešenje, i u vaš život ga donosi neka osoba iz prošlosti. Ona će vam pomoći da sagledate stvari iz drugog ugla i pronađete način da sve vratite u dobro stanje.

Rak

Retrogradni Merkur u septembru će vas bukvalno “raspaliti”, Rakovi! Očekujte da su vam emocije krhkije nego ikada, a vi spremni da burno reagujete na svaku sitnicu iz okoline! Po ljubavnom horoskopu, u vama se budi nezaustavljiva nostalgija i maltene ćete celu prvu polovinu meseca provesti pitajući se “šta bi bilo, kad bi bilo” vezano za neki odnos iz prošlosti. Moguće je da je u pitanju osoba s kojom više nemate nikakav kontakt, pa se spremite na to da ćete želeti da se igrate detektiva i saznate gde je sada! Ne zaboravite, u vašem životu sada postoje druge, još važnije osobe, i ovaj uvrnuti efekat retrogradnog Merkura ne sme da vas natera da ih zapostavite.

Vaga

Retrogradni Merkur je upravo u vašem znaku, i najjače će udariti na vašu sposobnost komunikacije. Stalno ćete se osećati kao da vas niko ne čuje, ne razume, ili vas shvata potpuno pogrešno. Možete sebi pomoći samo na jedan način – zaboravite na to šta drugi kažu. Morate da budete iskreni prema sebi, i da ne razmišljate previše o tome šta će drugi misliti ili pričati vama iza leđa. Biće osetljivih situacija u ljubavi, naročito ako ste u dugoj vezi, ali upotrebite iskrenost i šarm i svaku od njih ćete uspeti da prevaziđete.

Foto: Inverse

Ribe

Ljubavni horoskop za septembar i vladavinu retrogradnog Merkura vam predviđa veliki osećaj zbunjenosti. Možda ste do 9. septembra mislili da znate šta želite i na čemu ste, posle tog datuma, sve se menja! Stare rane u ljubavi ponovo se otvaraju, a uspomene koje ste želeli da ostavite zauvek u prošlosti, ponovo će isplivati na površinu. Takođe, imaćete problem vezan za neki kompromis koji ste napravili s partnerom. Odjednom vam se čini da ste nasamareni, i počinjete sve da dovodite u pitanje. Ali astrolozi kažu, sve je to nestašni Merkur, i posle 23. septembra će se sve rešiti.

mondo.rs

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti

Претрага