Претрага
Претрага
Close this search box.

Pet pravila kojih se pridržavaju žene sa sofisticiranim stilom

Otkrijte pet stilskih pravila kojih se uvek pridržavaju žene sa autentičnim stilom i sofisticiranim izgledom. Ovo su stilski saveti koji će vas u mnogim situacijama učiniti ikonom stila i tiču se pre svega obaveznih komada, koje morate imati u svojoj garderobi bez obzira na trendove, godišnje doba i vremenske prilike.

Pravilo stila br. 1
Kada se stilski pokolebate i ne možete da se opredelite za autfit, odlučite da kreirate jednobojnu odevnu kombinaciju. Tako ćete lako i brzo razlikovati komade u nijansi koja vam najviše odgovara i stvorićete siguran autfit bez stilskih nezgoda.
Ilustracija (Foto: Unsplash / iam_os )
Pravilo stila br. 2
Plisirane suknje će vašem izgledu dodati mnoge tačke ženstvenosti. One su nepravedno zapostavljen komad u ženskoj garderobi, koji ima veliku stilsku vrednost u izgledu, bilo u kancelariji ili u izlasku.
Pravilo stila br. 3
Blejzeri su vaši najbolji prijatelji. Bez sumnje, oni imaju ulogu MVP-a u svakoj modernoj garderobi. Fleksibilni su, elegantni i u potpunosti zadovoljavaju stilske zahteve svake žene sa sofisticiranom estetikom.
Pravilo stila br. 4
Svetloplava košulja koja vam pristaje kao rukavica smatra se neophodnom. To je neprolazni komad u profesionalnim nastupima, koji će savršeno izgledati u svakodnevnim odevnim kombinacijama. Obratite posebnu pažnju na njegovo pristajanje, jer što vam je laskavije, to ćete izgledati elegantnije.
Foto: Pexels
Pravilo stila br. 5
Investirajte u par visokokvalitetnih kožnih čizama. To su bezvremenske čizme koje žene sa autentičnim stilom vole i uvek im poklanjaju poverenje. Investirajte u par sa luksuznom teksturom i nijansom koji najbolje odgovara vašim stilskim preferencijama.
zenskimagazin/ekapija

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti

Претрага