Jubilarno “Novosadsko dečije leto 10” počinje danas! Ovu manifestaciju, iako u drugačijem duhu, organizuje se pod sloganom “Dah planete, vapi dete” i to 26. septembra.

Prve nedelje “NSDL 10” njmlađi sugrađani će imati priliku da uče o glumi, vulkanima, svemiru i Velikom prasku, na koji način da čuvaju zdravlje, “putovaće” po evropskim gradovima, zaploviti okeanima, ali i da se oprobaju u pikadu, kapueri i fudbalu.

Spisak svih radionica nalazi se na linku

Predstojeće tri nedelje bogatog zabavno-edukativnog i sportskog programa koji su pripremili Galerija Matice srpske, Spomen-zbirka Pavla Beljanskog, Muzej Vojvodine, Prijatelji dece Novog Sada, Centar za obrazovanje “Kefalo”, Centar za edukaciju “Crown Education”,  Centar za proizvodnju znanja i veština,  Adrenalin park “Zemlja čuda”,  Vojvođanska pikado Federacija, Kapuaera akademija Novi Sad, Škola fudbala “Siniša Mihajlović”, Kinesis Mix, i Dečiji kulturni centar Novi Sad.

Zbog pandemije nije planirano svečano otvaranje, dok će se radionice nesmetano organizovati onako kako su zamislili, a uz poštovanje odgovarajućih preventivnih mera radi zaštite naših najmlađih sugrađana.

Programi će se, osim na gore pomenutim lokacijama, održavati i u aggravation stanicama Barka, Svilara i Eđšeg, kao i u dvorištu Arhiva Vojvodine.

Prijave na radionice su obavezne zbog ograničenog broj učesnika i mera koje su na snazi.

Autor: nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments