Na manifestaciji Ledna šuma provedite zabavni i uzbudljivi vikend od 14. do 16. decembra, u Dunavskom parku. Na programu su raznovrsni besplatni sadržaji namenjeni svim generacijama koji će na najbolji način upotpuniti praznični ritam Novog Sada.

U petak, 14. decembra, na centralnoj muzičkoj bini u Snežnom gradu, nastupiće “Đole i Ambrozija bend“. Rok koncert ovog sastava je na programu od 19 do 21 čas nakon čega sledi i klizanje uz najbolje DJ hitove.

U subotu, 15. decembra, od 11 časova posetioce očekuje dobar provod sa “Haos animatorima“ a već od podne svi zainteresovani mogu posetiti i ekološku kreativnu radionicu gde će se praviti novogodišnji ukrasi od recikliranih materijala.

Ova radionica je organizovana uz podršku tima diplomiranih psihologa iz Dečijeg sela u Sremskoj Kamenici i ima za cilj da kroz druženje i zabavu skrene pažnju ljudi na mogućnosti procesa recikliranja. Radionica je namenjena svim uzrasnim grupama i održaće se u trajanju od dva sata. Večernji program u subotu rezervisan je za nastup novosadskog omladinskog pop-rok sastava “Soundcheck Orchestra“. Ovaj sastav čine muzičari mlade generacije koji svoje klasično obrazovanje interpretiraju najboljim repertoarom svetske pop-rok muzike. Koncert počinje na centralnoj muzičkoj bini od 18 časova.

Nedelja, 16.decembar, je u znaku dečijih animacija pa će se tako najmlađim sugrađanima i njihovim porodicama od 11 časova predstaviti nešto drugačiji sastav “Haos animatora“ a u večernjem terminu, od 17 časova posetioce očekuje i pozorišna trupa “Vragolani“ sa predstavom za decu “Diskolovka“.

Autor: nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments