Претрага
Претрага
Close this search box.

POSTAVLJENO NOVO RAZVOJNO-EDUKATIVNO IGRALIŠTE U BEOČINU

Foto: Milan Živković

Zahvaljujući programima društvene odgovornosti i donaciji kompanija „Tojo Tajer” iz Inđije i „Kuerk” iz Beočina, na platou Sportskog centra „Beočin” postavljeno je novo razvojno-edukativno igralište za decu.

Ovim povodom predsednica opštine Beočin Biljana Janković obišla je igralište zajedno sa direktorom kompanije „TojoTajer” Joji Imurom i direktorkom „Kuerk”-a Smiljanom Stojanović kojima je uputila zahvalnost na saradnji i partnerstvu na realizaciji ovog lepog društveno odgovornog projekta.

„Zahvalni smo na ovom lepom gestu i vrednoj donaciji „Tojo Tajera“ i „Kuerka“ i nadamo se da će naši najmlađi sugrađani već ovog vikenda iskoristiti sunčano vreme i uživati u igranju i zabavi na otvorenom. Ono što je karakteristično za ovaj tip igrališta su razvojne igre koje ne podrazumevaju upotrebu sprava i čeličnog mobilijara već je akcenat na kretanju dece kroz „šeme“ koje podstiču razvoj od najmanjeg uzrasta.“ rekla je Janković.

Igralište je namenjeno deci uzrasta od 2 do 12 godina i raspolaže sa 9 razvojnih igara postavljenih na mekoj podlozi koje su osmišljene sa ciljem da deca uz bezbedno i ugodno igranje na otvorenom, razvijaju fizičke, motoričke i mentalne aspekte ličnosti uz elemente socijalizacije i odnosa prema životnoj sredini.

nsuzivo.rs

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti