Претрага
Претрага
Close this search box.

PROMOCIJA ODGOVORNOG VLASNIŠTVA URODILA PLODOM Postavljaju se novi rekordi u “Zoohigijeni”- dom pronašlo 40 ljubimaca (FOTO)

Foto: nsuzivo.rs/Ilustracija/Screesnhot

Javno komunalno preduzeće “Zoohigijena i veterina Novi Sad” od 2014. godine bavi se delatnostima koje, pre svega, uključuju zbrinjavanje napuštenih i izgubljenih životinja u prihvatilište koje se nalazi u Šangaju. Kampanja “Udomi – ne kupuj” je urodila plodom jer je to preduzeće za dva meseca ove godine udomilo 40 pasa.

-Poštovani prijatelji i pratioci JKP Zoohigijena i Veterina Novi Sad” sa ponosom objavljujemo da je broj udomljenih pasa iz Prihvatilišta za mesec februar 2024. godine iznosi 22 psa. Što zbirno sa januarom daje brojku od 40 pasa koji su pronašli svoj novi dom. S obzirom da je isti period prethodne godine neznatno veći, zaista smo zadovoljni kako smo započeli tekuću godinu i to je još jedan više razlog da nastavimo u istom ritmu da budemo aktivni i svakodnevno radimo na promociji udomljavanja i odgovornog vlasništva. Pratite nas i budite naša podrška jer smo svi na istom zadatku!

Foto: Screenshot

Udomljavanje se vrši radnim danima u periodu od 10.00 do 18.00 časova, a vikendom od 10.00 do 15.00 časova. Adresa Prihvatilišta- Put Šangajskog odreda bb.

nsuzivo.rs

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti