Претрага
Претрага
Close this search box.

SNAŽNE I LEPE PROŠETALE NA HUMANITARNOJ REVIJI Pogledajte fotografije žena koje su uz osmeh iznele modne komade za žene žrtve nasilja (FOTO)

Foto: nsuzivo.rs/Pavle Pejić

Novosađani su dali snažnu podršku humanitarnoj reviji “Snažne i lepe” uprkos kiši i lošem vremenu. Time su još jednom pokazali da je tolerancija i empatija u srži svakog čoveka. 

Foto: nsuzivo.rs/Pavle Pejić

Humanitarna revija “Snažne i lepe”, u organizaciji Udruženja policajaca i građana “Bezbedna zajednica”, koju su iznele policijske službenice, žene koje su preživele nasilje, kao i predstavnice gradskih i pokrajinskih institucija, imala je za cilj da žene jedna drugoj budu podrška, uz potporu muškaraca koji su ih pratili do piste.

Foto: nsuzivo.rs/Pavle Pejić

Dame su nosile modele Mirjane Mijailović, policijske službenice i kreatorke, dok su muškarci imali priliku da ponesu odela Mladena Barona. Svaki par dobio je gromoglasan aplauz, nakon izlaska na binu, a raznovrsan program zabavio je prisutne. Među modelima bilo je i vatrogasaca, voditelja, tražiteljki azila u Srbiji, pokrajinskih i gradskih službenika.

Foto: nsuzivo.rs/Pavle Pejić

Mirjana Mijailović istakla je da su ovakvi događaji veoma važni i da ih je uvek malo.

Foto: nsuuzivo.rs/Pavle Pejić

-Jako je lep osećaj samog prisustva, ali i da možemo uraditi nešto i pomoći. Inspiraciju tražim u snazi žene i svakodnevnom životu. Ukoliko ima ljubavi u nama ima i inspiracije. Iz iskustva koje sam imala do sada, važna je empatija, razvijanje prijateljstva, otvorena podrška u kojoj nećemo biti konkurentne- rekla je Mijailović.

Boban Pavlović, predsednik udruženja, naveo je da će se ovakve akcije nastaviti i zahvalio se svima na podršci.

Foto: nsuzivo.rs/Pavle Pejić

nsuzivo.rs

 

 

Tagovi:

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
Gost
M
23.05.2024 11:54

У кампањи треба покрити све циљне групе…агресивне феминисткиње али и геј лоби. А најбоље кад их удружиш 🙂

Povezane vesti