Posetioci novosadskih bioskopa za vikend mogu pogledati preko 15 filmskih ostvarenja, a mi iz široke ponude izdvajamo filmove “Marija Sjuart Kraljica Škotske”, “Mula” i “Escape Room”.

Arena Cineplex

Film “Marija Sjuart Kraljica Škotske”, reditelja Josie Rourke u glavnim ulogama Saoirse Ronan, Margot Robbie, Gemma Chan možete pogledati u bioskopu Arena Cineplex.

Film “Marija Stjuart kraljica Škotske” istražuje turbulentan život harizmatične Marije Stjuart. Nakon što je sa 16 godina postala kraljica Francuske a sa 18 udovica, odbija pritisak da se ponovo uda. Umesto udaje, vraća se u svoju rodnu Škotsku da povrati tron koji joj pripada. Međutim Škotskom i Engleskom vlada neodoljiva Elizabeta I. Mlade kraljice se u isto vreme plaše i dive jedna drugoj. Rivali u moći i ljubavi, ženski regenti u svetu u kom dominiraju muškarci, njih dve će morati da odluče kako da igraju igre oko braka i nezavisnosti.

Film “Marija Sjuart Kraljica Škotske”, možete pogledati u terminimu od 18:05, 22:10 po ceni od 350 rsd.

Repertoar novosadskog bioskopa Arena Cineplex, cene karata i ostalu ponudu možete pogledati OVDE.

Repertoar novosadskog bioskopa Arena Cineplex, cene karata i ostalu ponudu možete pogledati OVDE.

Cineplexx Promenada

Film “Mula”,  možete pogledati u bioskopu Cineplexx Promenada.

Dobitnik nagrade Oscar Klint Istvud se prvi put nakon 2009. godine i filma “Gran Torino” nalazi na dve strane, rediteljskoj i glavnoj ulozi. Klint Istvud režirao je film prema scenariju Nika Šenka koji je inspirisan člankom Njujork Tajmsa.

Istvud je u ulozi Erla Stouna , čoveka u svojim osamdesetim koji je bankrotirao, sam je i čeka hipoteku nad svojim poslom, kada mu ponude posao u kojem samo mora da vozi . Čini se prilično lako, ali Erl zapravo postaje mula meksičkog kartela.

Film “Mula”, možete pogledati u više termina na linku samog bioskopa.

 

Cinestar BIG

Cinestar predstavlja film “Escape Room”, rediteljaAdam Robitelu glavnoj ulozi Deborah Ann Woll, Nik Dodani, Tyler Labine.

Šest stranaca naći će se u okolnostima koje su van njihove kontrole i moraće da koriste svoje znanje kako bi preživeli. Stidljiva učenica fizike Zoja, buntovnik Ben, mladi trgovac Džejson, ratna veteranka Amanda, bivši rudar Majk i zaljubljenik u koncept „Escape Room“

Deni  istovremeno dobiju na poklon specijalnu kutiju-slagalicu. Pošto su uspeli da je slože, otvara im se trag koji ih vodi u „Escape Room“  i otvara im priliku da osvoje 10 000 $ ukoliko uspešno reše sve zagonetke. Ali kada Ben pokuša da izađe iz sobe na pauzu  da kratko zapali cigaretu, shvati da su vrata zaključana i da je igra već počela. Uđite u igru kao nikada pre i otkrijte tamnu istinu koja ih sve povezuje.

Film “Escape Room”, prikazuje se u 18:10, 20:05 po ceni od 400rsd, u 20:40 i 22:40 po ceni od 715 rsd.

 

Repertoar novosadskog bioskopa SineStar Big možete pogledati OVDE.

Izvor: nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments