Šta pogledati za vikend u novosadskim bioskopima?(VIDEO)

       

Posetioci novosadskih bioskopa za vikend mogu pogledati  preko 15 filmskih ostvarenja, a mi iz široke ponude izdvajamo filmove “Tri sekunde za večnost” i “Taxi 5”.   

Arena Cineplex

Film “Tri sekunde za večnost”,  reditelja Anton Megerdichev u kojem glavne uloge tumače Marat Basharov i Vladimir Mashkov možete pogledati u bioskopu Arena Cineplex.

Postoje pobede koje menjaju tok istorije. Pobede ljudskog duha, cele nacije, humanosti. Ovo je priča o jednoj takvoj pobedi i legendarnom košarkaškom treneru koji je uradio nemoguće.

Film “Tri sekunde za večnost”, možete pogledati u terminima od 19:45 po ceni od 350 dinara.

Repertoar novosadskog bioskopa Arena Cineplex, cene karata i ostalu ponudu možete pogledati OVDE.

 

Cinestar Novi Sad

Cinestar predstavlja film”Taxi 5”. Ovo je francuska akciona komedija reditelja Franck Gastambide, a glavne uloge tumače, Salvatore Esposito, Franck Gastambide i Sabrina Ouazani.

Peti nastavak akcione komedije koju je pre gotovo 20 godina napisao Luk Beson. Policijski službenik, koji je prebačen u policijsku stanicu  Marseja ,  dobio je zadatak da uhvati  grupu italijanskih pljačkaša u Ferrari modelima. Jurnjava po uskim ulicama ali i po autoputu neće nedostajati jer kao i do sada, i u ovom nastavku jednu od glavnih uloga ima legendarni beli Peugeot 407.

Film ”Taxi 5”, prikazuje se u 14.00, a cena jedne karte je 635 dinara, a u terminu od 17.15 po ceni jedne karte od 400 dinara i u terminu od 19:05, cena je 715 dinara,  20:00, a cena jedne karte je 400 dinara, u terminu od 22:15, cena je 400 dinara, a u teminu od 23:25, cena je 400 dinara

Celokupnu ponudu filmova, cene i pakete ulaznica koje Vam Cinestar nudi, možete pogledati OVDE.

video: FAME Solutions

video: ONE Media

Autor: nsuzivo.rs

Komentari: