Štrand, summer fest

Na prostoru ispod Mosta slobode, od 1. jula do 31. avgusta, održava se sada već tradicionalni “Štrand Summer Fest”, koji po četvrti put dočekuje Novosađane i posetioce Novog Sada.

Festival namenjen svima, organizuje se pod okriljem kompanija Color Media Communications i Ninamedia, a uz podršku Grada Novog Sada i Gradske uprave za privredu, zajedno sa UG “Mali ljudi velika odgovornost”.

Juče su najmlađi posetioci novosadskog kupališta uživali u Turniru između dve vatre, a pobednici su nagrađeni sladoledom po izboru. Nakon toga, usledilo je filmsko veče koje vas očekuje svakog četvrtka na Štrandu ispod Mosta slobode. Sezona je otvorena uz čuveni filmski klasik “Prohujalo sa vihorom”, a posetioci letnjeg bioskopa počašćeni su kokicama.

Sve do 31. avgusta posetioci najlepše gradske plaže u Novom Sadu moći će na prostoru ispod Mosta slobode da uživaju u različitim programima i aktivacijama koje uključuju sportski i dečiji program, nastupe bendova, vežbanje ali i još mnogo drugih aktivnosti.

Ne zaboravite da na novosadskoj plaži potražite i našeg zvaničnog fotografa, jer i ove, kao i prethodnih godina bira se Najlepša devojka, Najlepši momak, kao i Najlepši par Štranda. Fotografije će biti objavlje na Fejsbuk stranici festivala, a glasanje pratilaca presudiće ko će osvojiti vredne nagrade.

Foto: NsHronika

O rasporedu održavanja svih aktivnosti možete se informisati na zvaničnim Fejsbuk i Instagram stranicama “Štrand Summer Festa” kao i putem sajta http://communications.rs/ssf2020/

S obzirom na prošlogodišnje interesovanje i ove godine, svakog četvrtka, organizovaće se filmsko veče kako biste uz kokice i dobar film upotpunili svoje letnje dane, dok će subota biti rezervisana za dobar provod uz nastupe akustičnih bendova.

Organizatori “Štrand Summer Festa” pridržavaće se svih propisa i preporuka Vlade Republike Srbije u borbi sa korona virusom ali je od velike važnosti da se i sami posetioci festivala pridržavaju aktuelnih mera. Molimo vas da brinete o sebi i drugima poruka je organizatora festivala.

Zvanični sponzor ovogodišnjeg festivala je Apatinska pivara.

Izvor: NsHronika

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments