Studentska konferencija “Anatomija uspeha” na FTN-u

       

“POSTujem, dakle postojim“ je tema ovogodišnje konferencije studenata modula Industrijski marketing i inženjerstvo medija sa Departmana za industrijsko inženjerstvo i menadžment pod nazivom “Anatomija uspeha” koja će se u Svečanoj sali FTN-a održati po četvrti put, 30. maja sa početkom u 12 časova.

Кonferencija će biti podeljena u dva panela i cilj je da se iz različitih percepcija sagleda značaj savremenih digitalnih kanala.

Učesnici prvog panela govoriće o tome kako su tragajući za uspehom iskoristili internet i društvene mreže. Na ovu temu govoriće Branislava Antović, koja vodi blog Brana’s Divine World koji je jedan od najpoznatijih lajfstajl blogova u regionu, Tatjana Jovanović, privatni preduzetnik, koji se trenutno bavi blogovanjem i sociolog Dalibor Petrović koji je jedan od vodećih društvenih teoretičara interneta u Srbiji.

Na drugom panelu će se predstaviti generacije koje su odrasle uz društvene mreže i internet. O ovome će govoriti Anastasija Grujić, devojka koja je, pokrenuvši svoj blog i Instagram nalog stvorila sebi prilike da bude angažovana u velikim kampanjama u svetu biznisa, Milan Inić, poznatiji kao Yasserstain, jedan od prvih onlajn influensera kod nas i autor knjige “Nemoj Biti Taj L1К”. Zatim, u ovom delu predstaviće se i Tijana Milovanović, mlada preduzetnica, fotograf, vodi društvene mreže i bavi se grafičkim dizajnom, a svoju popularnost je stekla na društvenoj mreži Tviter i psihološkinja Jelena Matanović, koja oblast svog istraživačkog interesovanja nalazi u psihologiji marketinga, nezaposlenosti i psihologiji grupa.

U prvom slučaju je uspeh cilj, u drugom posledica, a između se nalaze društvene mreže i influens marketing. Ovim će se zaokružiti cela priča i dati odgovori na pitanje koje se nalazi u samom naslovu ovogodišnje Anatomije uspeha – “POSTujem, dakle postojim?”

Prisustvo na konferenciji je besplatno, a učesnici mogu da se prijave putem LINКA.

Više informacija o samoj konferenciji možete pronaći na sajtu, kao i na Facebook i Instagram profilu.

Autor: nsuzivo.rs/FTN

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments