Foto: Sailthru

Evo koja tri horoskopska znaka nemaju naklonost zvezda od 18. do 24. jula!

Nova nedelja je pred nama, a astrolozi kažu da neki znaci narednih dana, od 18. do 24. jula, neće baš imati sreće. Štaviše, očekuju ih izazovi i surova suočavanja sa realnošću, a evo o kojim znacima je reč.

Rak

Nemate energije ove nedelje, osećate se kao da ste nevidljivi i kao da vas niko ne shvata ozbiljno. Ili još gore, kako da niko ne primećuje da ste tu. Naravno, nije tako zaista, ali to ne menja činjenicu da se tako osećate.

Moguće je da preterano dramatično reagujete na neke događaje u svom ljubavnom životu, ili da možda da dramite u vezi sa svojim izgledom. Želećete da budete sami ove nedelje jer prosto ne smatrate da ste sada dobro društvo.

Najverniji prijatelji su uz vas, spremni da vam pruže podršku, ali vi niste spremni da im se otvorite i poverite. Potrebno vam je da sami prođete kroz sve što vas muči, a kako se nedelja bliži kraju, bićete sve bolje.

Devica

Prilično ste zbunjeni ove semice jer se čas osećate bespomoćno, a čas ste prestrašeno. Istovremeno ste vrlo neodlučni kada je u pitanju ljubav, ali ste i ljuti. Svakako, niste najbolje raspoloženi, preispitujete sebe i osećate se prilično bezvredno.

Ne sviđa vam se sopstveni odraz u ogledalu iako nikad bolje niste izgledali, ali nije stvar toga, već vašeg ponašanja i stava. Pazite, skloni ste tome da svoje frustracije “istresete” na ljudima koje volite.

Potrudite se da iz svega što vam se ove nedelje dešava izvučete neke pouke, naučite lekcije.

Ribe

Vrlo je moguće da ćete reći ili uraditi nešto zbog čega ćete se gorko kajati, i to je najverovatnije usmereno na vašu porodicu. Nakon određenih reči ćete osetiti olakšanje, ali i grižu savesti, mada vam vaš ponos neće dozvoliti da se izvinite bez obzira na to što ste nekoga svojim rečima povredili.

Foto: Yoair Blog

Ključna stvar je da vaše loše raspoloženje i započinjanje svađa sa drugima zapravo kriju vaše nezadovoljstvo sobom. Ove nedelje ćete morati da se suočite sa realnošću, kao i sa samim sobom, a nakon to uradite, sve probleme ćete lako rešiti.

mondo.rs/nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments