Foto: sportsport.ba
Svetislav Pešić, selektor košarkaške reprezentacije Srbije, završio je u bolnici zbog problema sa akutnom upalom grla zbog čega je otkazano okupljanje reprezentacije, preneo je Košarkaški savez Srbije.

Uprkos velikoj želji iskusnog stručnjaka Svetislava Pešića, kao i pozvanih košarkaša, njihovih klubova i trenera, okupljanje nacionalnog tima zakazano za 18. i 19. oktobar neće biti.

-Zdravstveno stanje selektora Pešića je stabilno, ali ima akutno zapaljenje grla koje zahteva da se što pre podvrgne bolničkom tretmanu. Zbog toga će već danas biti primljen u Klinički centar Srbije – izjavio je profesor Dragan Radovanović za zvanični sajt KSS.

Direktor reprezentacije Srbije Dragan Tarlać je izrazio zahvalnost svim klubovima i igračima koji su se odazvali pozivu na kontrolne treninge.

-Želim da se u ime reprezentacije i kompletnog Košarkaškog saveza Srbije zahvalim svim igračima koji su se uprkos zgusnutom takmičarskom rasporedu odazvali pozivu na kontrolne treninge. Takođe, želeo bih da iskažem i veliku zahvalnost upravama i trenerima klubova iz kojih reprezentativci dolaze na izvanrednoj saradnji i iskazanoj spremnosti na prilagođavanje profesionalnih obaveza potrebama nacionalnog tima – naglasio je Tarlać.

nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments