Претрага
Претрага
Close this search box.

Utvrđene kvote za upis studenata na fakultete Univerziteta u Novom Sadu- ukupan broj brucoša koji će se finansirati iz budžeta iznosi 5.651

Foto: nsuzivo.rs/Pavle Pejić

Utvrđene kvote za upis u prvu godinu osnovnih strukovnih, akademskih, master i doktorskih studija u školskoj 2024/25. godini

Pokrajinska vlada donela je odluke kojima su utvrđene kvote za upis studenata u prvu godinu osnovnih strukovnih, akademskih i integrisanih studija koji se finansiraju iz budžeta AP Vojvodine na fakultetima u sastavu Univerziteta u Novom Sadu, kao i na visokim školama strukovnih studija čiji je osnivač AP Vojvodina.

Utvrđene su kvote i za budžetska mesta za upis u prvu godinu master i doktorskih akademskih studija na fakultetima u sastavu Univerziteta u Novom Sadu, kao i za prvu godinu masterskih strukovnih studija na visokim školama čiji je osnivač AP Vojvodina.

Ukupan broj studenata koji se mogu upisati u prvu godinu osnovnih strukovnih, akademskih i integrisanih studija, koji se finansiraju iz budžeta AP Vojvodine na fakultetima u sastavu Univerziteta u Novom Sadu, u školskoj 2024/2025. godini jeste 5.651.

Foto: FF

Za upis na prvu godinu master i doktorskih studija na finansiranju iz budžeta AP Vojvodine na fakultetima u sastavu Univerziteta u Novom Sadu, u novoj školskoj godini predviđena su 2.944 budžetska mesta.

Prvu godinu studijskih programa osnovnih strukovnih studija u visokim školama strukovnih studija čiji je osnivač AP Vojvodina u školskoj 2024/2025. godini, na budžetu će moći da pohađa 1.021 brucoš.

Predviđeno je i to da se na budžetska mesta u prvu godinu master strukovnih studija u visokim školama strukovnih studija čiji je osnivač AP Vojvodina mogu upisati 32 studenta.

nsuzivo.rs

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti