Velika akcija pranja kontejnera u Novom Sadu

       
Foto: cistocans.co.rs

Javno komunalno preduzeće „Čistoća“ počelo je danas akciju pranja kontejnerskih mesta i nadzemnih kontejnera u Novom Sadu. Kako je istakao direktor JKP „Čistoća“ Vladimir Zelenović, reč je o akciji koja će se nastaviti i u narednom periodu.

“Danas smo radili na Limanu, celom dužinom Bulevara Cara Lazara, tokom popodneva ćemo raditi i druge delove Limana i delove Detelinare. Cilj je da se u jednoj obimnijoj akciji narednih dana prođe kroz ceo grad i da se operu i urede kontejnerska mesta. Leto, koje poslovično nosi i neprijatnije mirise u okolini kontejnera i lakše kvarljivo smeće, polako se bliži kraju, pa ovo smatramo jednom vrstom redovnog generalnog spremanja”,  naveo je Zelenović, podsećajući da se kontejnerska mesta u gradu svakako redovno uređuju.

Uz promenu dotrajalih nadzemnih kontejnera, ova akcija će doprineti daleko lepšem i higijenski prihvatljivijem izgledu kontejnerskih mesta. Pozivamo sugrađane da nam pomognu u naporima i svoje kućno smeće odlažu na primeren način u posude koje su za to propisane.

Izvor: cistocans.co.rs/nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments