(VIDEO) Šta pogledati za vikend u novosadskim bioskopima?

       

Posetioci novosadskih bioskopa za vikend mogu pogledati preko 15 filmskih ostvarenja, a mi iz široke ponude izdvajamo filmove “Spokoj” , “Instant porodica” i “Ledena potera”.

Arena Cineplex

Film “Spokoj”, reditelja Steven Кnight u kojem glavne uloge tumače Matthew McConaughey, Diane Lane, Anne Hathaway, možete pogledati u bioskopu Arena Cineplex.

Misteriozna prošlost kapetana jednog ribarskog broda neočekivano se vraća i progoni ga. U isto vreme prat ga i bivša supruga, očajnički moleći za pomoć, zaljubljujući se u novu stvarnost, koja možda i nije onakva kako je ona vidi.

Film “Spokoj”, možete pogledati u terminima od 20:20 i u 22:30 po ceni od 350 dinara.

Repertoar novosadskog bioskopa Arena Cineplex, cene karata i ostalu ponudu možete pogledati OVDE.

 

Cineplexx Promenada

Film “Instant porodica”, reditelja Sean Anders, u glavnoj ulozi Isabela Moner, Rose Byrne, Mark Wahlberg, možete pogledati u bioskopu Cineplexx Promenada.

Pit i Eli, kako bi popunili prazninu u svom braku, odlučuju da posete centar za usvajanje dece. Dvoje socijalnih radnika pomažu im u koracima koje je neophodno preduzeti da bi mogli da usvoje dete. Odlaze na druženje organizovano da bi se budući roditelji i deca bolje upoznali i tu sreću tinejdžerku, koja im govori kako skoro niko ne želi da usvoji dete tih godina. Zainteresovani za njenu priču, Pit i Eli saznaju da je devojčicina majka narkoman, da je trenutno u zatvoru i da je zapalila kuću, a da tinejdžerka Lizi ima mlađe brata i sestru. Iako to sve deluje kao ogroman izazov, bračni par odlučuje da ih sve bolje upozna i poziva u svoj dom, na porodičnu večeru povodom Dana zahvalnosti i tu sve počinje…

Film “Akvamen”, možete pogledati u više termina na linku samog bioskopa.

Cinestar Novi Sad

Cinestar predstavlja film „ Ledena potera”, reditelja Hans Petter Moland, u glavnoj ulozi, Liam Neeson, Emmy Rossum, Laura Dern.

Lajam Nison je glavna zvezda napetog trilera koji je baziran na mračnom skandinavskom trileru iz 2014. godine pod nazivom “In Order of Disappearance”.
Život mirnog porodičnog muškarca iz korena će se promeniti nakon misteriozne smrti njegovog sina. Njagova će ga potraga za pravdom od uzornog građanina pretvoriti u hladnog i ubojitog osvetnika. Kreće u lov na vođu narko mafije za kog veruje da je povezan sa smrću njegovog sina.

Film „ Ledena potera”, prikazuje se u 17:40, 19:55 po ceni od 430 dinara, 20:50 po ceni od 715 dinara, 22:10 po ceni od 430 dinara, 23:15 po ceni od 715 dinara.

Celokupnu ponudu filmova, cene i pakete ulaznica koje Vam Cinestar nudi, možete pogledati OVDE.

Autor: nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments