(VIDEO) Šta pogledati za vikend u novosadskim bioskopima?

       
Foto: Getty Images

Posetioci novosadskih bioskopa za vikend mogu pogledati preko 15 filmskih ostvarenja, a mi iz široke ponude izdvajamo filmove, ”Umetnost vožnje po kiši”, ”Bilo jednom…u Holivudu” i “Velika avantura”.

Arena Cineplex

Film “Umetnost vožnje po kiši”, reditelja Simon Curtis, možete pogledati u bioskopu Arena Cineplex.

Zasnovan na bestseleru Garta Stajna, “Umetnost vožnje po kiši” je topla priča koju pripoveda duhovit i filozofski nastrojen pas po imenu Enco. Kroz svoju vezu s vlasnikom, Denijem Sviftom, vozačem Formule 1 u usponu, Enco zadobija duboki uvid u ljudski život i shvata da se tehnike potrebne na trkačkoj stazi takođe mogu koristiti da se uspešno upravlja životnim putovanjem. Film prati Denija i ljubavi njegovog života – njegovu ženu, Iv, njihovu malu ćerku Zoi i, na kraju, njegovog iskrenog najboljeg prijatelja, Enca.

Film “Umetnost vožnje po kiši” možete pogledati u terminima od 20:15 i od 22:25 po ceni od 350 dinara.

Video:20th Century Fox

Repertoar novosadskog bioskopa Arena Cineplex, cene karata i ostalu ponudu možete pogledati OVDE.

Cineplexx Promenada

Cineplexx predstavlja film “Bilo jednom…u Holivudu”, reditelja Quentin Tarantino, u glavnim ulogama Leonardo DiCaprio, Brad Pitt, Margot Robbie, Luke Perry možete pogledati u bioskopu Cineplexx Promenada.

Ovog leta holivudska zlatna prašina vraća nas u kasne šezdesete godine, u zlatno doba Holivuda u filmu nostalgičnog naziva “Bilo jednom…u Holivudu”, najnovijem ostvarenju reditelja i scenariste, dobitnika Oskara, Kventina Tarantina.

Film “Bilo jednom…u Holivudu”, možete pogledati u više termina na linku samog bioskopa.

 

Video: Sony Pictures Entertainment

Cinestar Novi Sad

Cinestar predstavlja film “Velika avantura”, reditelja Natalia Lopato.

Neverovatna priča počinje kada roda zabunom dostavi bebu pandu na pogrešnu adresu. Roda jednostavno zameni adresu porodice pandi s porodicom medveda. I tada meda koji sve u životu radi na ispravan način, odluči da organizue i ekspediciju kako bi bebu dostavio njenoj pravoj porodici. Njegov se neumorni komšija uputi s njim kako bi mu pravio društvo na toj avanturi. Na putu susreću brbljivog pelikana, strašljivog vuka, romantičnog tigra…suočavaju se s puno izazova, ali na kraju dostave bebu njenoj porodici.

Film “Velika avantura”(sinhronizovano),  prikazuje se u 11:00 po ceni od  270 dinara, 11:30  po ceni od 350 dinara,  11:45 po ceni od 385 dinara, 12:40  po ceni od 360 dinara, 13:30 po ceni od 445 dinara, 14:20 po ceni od 360 dinara, 15:10 po ceni od 445 dinara, 16:00 po ceni od 360 dinara, 16:25 po ceni od 350 dinara, 16:50 po ceni od 385 dinara.

Celokupnu ponudu filmova, cene i pakete ulaznica koje Vam Cinestar nudi, možete pogledati OVDE.

Autor: nsuzivo.rs

Komentari: