Posetioci novosadskih bioskopa za vikend mogu pogledati preko 15 filmskih ostvarenja, a mi iz široke ponude izdvajamo filmove “Grudi”, “Gospoda” i “Okretaj zavrtnja”.

Arena Cineplex

Film “Grudi” režisera Marije Perović, u glavnim ulogama Vojin Ćetković, Marija Škaričić, Dubravka Drakić, Nada Šargin možete pogledati u bioskopu Arena Cineplex.

Novi film Marije Perović vodi nas u Nikšić na proslavu 25 godina mature i prati tri drugarice koje se okupljaju ovim povodom. Likovi su pripadnici srednje klase, intelektualci, neostvareni i šarmantni antijunaci, roditelji i oni koji pokušavaju da se ostvare kao roditelji. Jedna od ključnih tema je borba protiv kancera dojke. Tema priče je generacijsko, gimnazijsko prijateljstvo, a dramski razlog bolest, tako da se skreće pažnja na vrline i mane savremenog društva: tempo života, trka za afirmisanjem, opstanak, prijateljstvo, podrška, generacijski sukob i želja za boljim životom.

Film “Grudi” možete pogledati u terminima od 18:00  po ceni od 350 dinara.

Video: FAME Solutions

Celokupnu ponudu filmova, cene i pakete ulaznica, možete pogledati OVDE.

Cineplexx Promenada

Cineplexx predstavlja film “Gospoda”, rediteljaGuy Ritchie, u glavnim ulogamaMatthew McConaughey, Hugh Grant, Charlie Hunnam, Michelle Dockery, Colin Farrell možete pogledati u bioskopu Cineplexx Promenada.

Američki iseljenik Miki Pirson (Metju Mekonahi) je u Londonu izgradio profitabilno carstvo marihuane. Kad se pročuje vest da zauvek želi da se povuče iz tog posla, pokreće se niz zavera, podmićivanja i ucenjivanja u pokušaju da se zauzme njegova pozicija.

Film “Gospoda”, možete pogledati u više termina na linku samog bioskopa.

Video: Movieclips Trailers

 

Cinestar Novi Sad

Cinestar predstavlja film “Okretaj zavrtnja”, reditelja Floria Sigismondi, u glavnim ulogama Mackenzie Davis, Finn Wolfhard, Brooklynn Prince.

Nova dadilja Kejt dolazi na seosko imanje u Mejnu kako bi vodila brigu o dvoje dece, Flori i Majlsu , koji su nedavno ostali siročad. Ubrzo uviđa da je ponašanje dece neobično, kao i to da se u kući događaju čudne pojave. Kejt odlazi u zabranjeni deo kuće gde probudi mračne sile koje opsednu decu.

Film “Okretaj zavrtnja”, prikazuje se u 17:30 i od 22:45  po ceni od 400 dinara.

Video: Movieclips Trailers

Celokupnu ponudu filmova, cene i pakete ulaznica koje Vam Cinestar nudi, možete pogledati OVDE.

Autor: nsuzivo.rs

 

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments