Nakon 45 dana trajanja, manifestacija “Ledena šuma“ će u nedelju, 19. januara obeležiti zatvaranje sezone druženja, zabave i rekreacije u Dunavskom parku. Na programu nas i ovog vikenda očekuju besplatni programski sadržaji namenjeni svim generacijama.

U petak, 17. januara, od 17 časova na programu je predstava za najmlađe posetioce “Pingvingvin“ koju će na centralnoj muzičko-secnskoj bini “Ledene šume“ izvesti “Pozorište iz kofera“.

U subotu, 18. januara, od 11 časova domaćini druženja u Ledenoj šumi su “Haos animatori“ a u večernjem terminu, od 18 časova, na centralnoj muzičko-scenskoj bini nastupiće talentovana deca iz muzičke škole “Melodies“ .

U nedelju, 19. januara od 19 časova najavljen je i vatromet kojim će biti obeležen kraj ovogodišnje sezone “Ledene šume“ a nakon toga sledi svirka novosadskog sastava “Milaćopezo“ koji će se pobrinuti da u poslednjoj svetlucavoj noći, osiguraju najbolju zabavu i klizanje uz latino, funky, soul, disco i jazz hitove.

U saletli Dunavskog parka svakodnevno je do 19. januara aktuelna i izložba fotografija “Život u boji“ čija je autorka novosadska fotografkinja Tijana Henn.

Takođe, i ove nedelje u “Ledenoj šumi“ su u ponudi i besplatne grupne posete dece i đaka koji dolaze u pratnji svojih vaspitača, učitelja ili trenera.

Smene klizanja u “Ledenoj šumi“ su na dnevnom nivou raspoređene u sedam termina koji traju po sat i po vremena a radno vreme klizališta je od 9 do 22.30 časova.

Više informacija o satnici, besplatnim programskim sadržajima, uslovima i povoljnostima prilikom posete “Ledenoj šumi“, zainteresovani posetioci mogu dobiti putem sajta www.ledenasuma.rs

Autor: nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments