Претрага
Претрага
Close this search box.

VOLONTERI OČISTILI OFICIRAC Životna sredina je OBAVEZA i odgovornost SVIH NAS

Foto: Dnevnik.rs

Povodom Svetskog dana zaštite životne sredine, kompanija NIS i Gradska uprava za zaštitu životne sredine, danas su na plaži Oficirac u Petrovaradinu organizovali akciju čišćenja te plaže.

U ovoj poludnevnoj akciji, volonteri su zajedničkim snagama uklanjali otpad i uređivalu plažu, dok su istovremeno imali priliku da uživaju u pogledu na Dunav.

– NIS tradicionalno održava ekološke akcije, i one su prava prilika da se podsetimo da je zaštita i unapređenje životne sredine obaveza i odgovornost svih nas – rekla je za medije rukovodilac sektora za zaštitu životne sredine kompanije NIS Svetlana Duvnjak. – Zahvalila bih se upravi Grada, kao i našim volonterima koji daju sebe za našu zajednicu i životnu sredinu. Danas je dan kada se svi posvećujemo ovoj temi, ali o prirodi treba voditi računa svakog dana.

Volonteri iz volonterskog kluba NIS-a koji su učestvovali na akciji brzo su se podelili i bacili na posao, skupljajući đubre i uređivajući samu plažu. Junsko sunce nije ih omelo, već su sa osmehom čistili jedno od popularnijih plaža u okolini Novog Sada.

Dnevnik

Tagovi:

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
Gost
Aleksandra
05.06.2024 16:27

A od cega su ga cistili posto tamo samo borave ovi sto se bore za prirodu… (al za malo…)

Povezane vesti