Vučević: Nastavlja se borba protiv onih koji žele da zloupotrebe vlast

Foto: Grad Novi Sad

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević gostovao je jutros na TV Prva i tada se dotakao afere prisluškivanja i situacije na Kosovu.

-Ja ne znam dokle će nas situcija sa Jovanjicom dovesti, ali vijajući zeca isteraćemo lisicu i vuka. Ja sam učestvovao u tome da Tužilaštvo ispita sve, da se ne bi svelo samo na medije- rekao je Vučević komentarišući slučaj Jovanjice.

On je istakao da svi ljudi na koje se aludira nisu članovi nijedne stranke, a da će se borba nastaviti protiv onih kojih žele da zloupotrebljavaju vlast.

-Da li se neko iza svega toga krio sa političkim ambicijama? Moguće je. Danas ove stvari ne guramo pod tepih, o ovome se priča. Ovo je dokaz da se borimo protiv kriminala i bezakonja. Ja sam zbog ovoga podneo krivičnu prijavu. Pa su me optužili da to nije bila prava prijava- istakao je gradonačelnik.

SRBIJA PRVI PUT JASNO REKLA DA NEĆE BITI OLUJE

-I u narednim mesecima ćemo videti mnogo provokacija iz Prištine. On će pokušati da isprovocira naš sukob sa jednim delom međunarodne zajednice. Govorimo o velikim zapadnim silama, koje neće odustati od onoga što zovu Republika Kosovo. Država je pokazala na graničnim prelazima smirenost, bezbednost, naša vojska i policija su simbol jedne ozbiljne države- naveo je Vučević.

Dodao je da je Srbija nakon 20 godina prvi put vrlo jasno rekla da nema Oluje, Bljeska, nego će intervenisati u skladu sa međunarodnim pravom.

nsuzivo.rs

Tagovi:

Podeli vesti:
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti