Foto: SkyscraperCity

Roditelji i dete, koji su bili u automobilu marke “škoda” mađarskih registracija, teško su povređeni u stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se u četvrtak oko 12:40 sati dogodila na naplatnim kućicama Sveta Helena na A4 u smeru ka Zagrebu.

Tročlana porodica je u indukovanoj komi, saznao je RTL iz neslužbenih izvora.

BMW DOLETEO PUNOM BRZINOM

Pretpostavlja se da se nesreća dogodila kada se BMW čakovečkih registracija u punoj brzini dovezao do naplatnih kućica, gde su na red čekala dva automobila mađarskih registracija. Zbog neprilagođene brzine, BMW se zabio u automobile. Kako pričaju svedoci, na mestu nesreće nisu se videli tragovi kočenja.

Najgore je prošao automobil u koji se zabio BMW u punoj brzini. Ispred njega je bio jedan automobil koji je plaćao putarinu pa se u trenutku udarca našao bukvalno zgnječen između dva vozila.

Taj je automobil od siline udarca udario i u naplatnu kućicu i ceo je smrskan. Fotografije s mesta nesreće pokazuju koliko je udarac trećeg automobila bio silovit.

AUTO NALETEO NA NAPLATNU KUĆICU U KOJOJ JE BILA RADNICA

U kućici je bila radnica, ali na sreću, ništa joj se nije dogodilo.

Vatrogascima je trebalo 45 minuta da iz smrskanog vozila izvuku bračni par s detetom. Prvi automobil u nizu takođe je oštećen i od siline udarca odbačen je nekoliko metara napred.

Na tom istom mestu u poslednjih pet godina, javlja RTL, dogodilo se već mnogo nesreća, i to zbog ravnog puta koji vodi tačno do naplatnih kućica koje, uprkos brojnim upozorenjima, mnogi vozači primete prekasno ili budu zaokupljeni nečim drugim, na primer, korišćtenjem telefona.

U međuvremenu se saopštenjem o nesreći oglasila policija.

“U saobraćajnoj nesreći teško su povređene tri osobe iz automobila marke Škoda, 38-godišnja putnica kojoj je lekarska pomoć pružena u KB Dubrava, dete putnik kojem je lekarska pomoć pružena u KBC Zagreb i 38-godišnji vozač, a lekarska pomoć mu je pružena u KBC Zagreb”, saopštila je između ostalog zagrebačka policija.

Izvor: Telegraf.rs/Index.hr

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments