Foto: National Herald

Na jugu Izraela, u hotelu, je silovana 16-godišnja devojka, a policija je pokrenula veliku istragu kako bi pronašla silovatelje. 

Tinejdžerka je u Eilat, najjužniji grad Izraela, stigla turistički sa svojom prijateljicom i sastala se sa grupom njenih poznanika. Nakon što su otišli na piće, vratili su se u hotel gde je grupa muškaraca silovala jedan po jedan. Devojčina prijateljica navodno je pokušala da zaustavi silovanje, ali nije uspela.

Policija je, za sada, uhapsila dvojicu muškaraca koji su optuženi za silovanje devojke dok je bila pod uticajem opijata. Jedan od njih je policiji rekao da je maloletna devojka te večeri imala polni odnos s više od 30 muškaraca. On tvrdi i da je devojka na to pristala i da će to dokazati nadzorne kamere. Njihovi identiteti nisu poznati, ali izraelski mediji izveštavaju da je reč o lokalnim mladićima starim oko 20 godina.

Na celu situaciju reagovao je i izraelski premijer Benjamin Netanjahu koji je pozvao odgovorne da ovaj čin privede pravdi.

“Ovo je šokantno, nema druge reči. Ovo nije samo zločin protiv ove devojke, ovo je zločin protiv čovečnosti koji zaslužuje svaku osudu”, rekao je Netanjahu.

Autor: nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments