NOVI INCIDENTI U SKUPŠTINI ALBANIJE: Poslanici aktivirali dimne bombe, zapalili poslaničke klupe (VIDEO)

Foto: Screenshot YouTube Kosovo online

Novi incidenti u Skupštini Albanije, gde je danas u roku od pet minuta usvojen budžet za 2024. godinu glasovima većine, ali su sednicu obeležili poslanici opozicije koji su aktivirali dimne bombe, prenosi ABC njuz.

Čim je sednica počela, poslanici opozicije su napravili barikade od stolica, a potom su aktivirali i dimne bombe.

Poslanici opozicije su pokušali da stolicama blokiraju govornicu, ali ih je obezbeđenje zaustavilo, što je rezultiralo sukobom opozicionara Gazmenta Barde i Ramadana Like sa obezbeđenjem.

Sednica je trajala oko 5 minuta, a budžet je izglasan u načelu, pošto nije bilo rasprave, jer je Skupština bila u dimu, a u jednom trenutku je izbio i omanji požar.

Premijer Albanije Edi Rama bio je prisutan na ovoj sednici, ali ju je ubrzo i napustio.

(kosovo-online)

Tagovi:

3 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
Gost
SNS Uzivo
20.11.2023 20:44

Ovo je kao 5. oktobra 2000. godine kada je kod nas gorela Skupstina, treba li to opet da ponovimo ili ce banda sama da odstupi? 🙂

Last edited 17 Dana Ranije by SNS Uzivo
Gost
Jovan
21.11.2023 14:36
Odgovori  SNS Uzivo

A zašto da odstupe??? Da dodju oni što su nas posle 5. oktobra oplackali, i lagali, uništili naše snove i nade!! Ja sam da se ovi smene ali nisam da se na vlast vraćaju lopovi iz Demokratske stranke. Nadam se da ce se pojaviti politička opcija koja će imati nove ljude i pravi politički program! Neću da menjam konja da bih jasio magarca!!!

Gost
SNS Uzivo
21.11.2023 16:28
Odgovori  Jovan

A slobodni radikali su bili u koaliciji sa Milosevicem i pricali o zardjalim kasikama vam ne smetaju, mislim nisam ni ja za DS nego za promene? 🙂

Last edited 16 Dana Ranije by SNS Uzivo

Povezane vesti