(VIDEO) Spektakl na drugom Sea Star festivalu u Umagu

       
Foto: seastarfestival.com/Exit

Na drugom  Sea Star festivalu, koji je održan od 24. do 27. maja u  laguni Stella Maris u Umagu, na desetine hiljada posetilaca tokom četiri dana prošlo je kroz festivalske kapije, neumorno se zabavljajući na 16 festivalskih zona, od čega čak sedam bina ispunjenih plesnom muzikom i fanovima željnim prvog velikog letnjeg festivala na otvorenom, navode u saopštenju iz Exita.

Posetioci su u Umag stigli iz preko 40 zemalja sveta, kako iz celog regiona i gotovo svih EU zemalja, tako i iz udaljenih destinacija kao što su Argentina, Kolumbija, Čile, ali i Rusija, Finska i Kina!

Sea Star je opravdao titulu najboljeg novog festivala u Hrvatskoj i na najbolji mogući način “Sea-startao” dugo festivalsko leto u regionu, čija je najviša tačka svakako njegov matični EXIT festival od 12. do 15. jula, koji ove godine ponovo ponosno nosi titulu zvanično najboljeg velikog festivala Evrope.

Epicentri zbivanja očekivano su bili spektakularna i dvostruko veća nego prošle godine glavna bina Addiko Tesla Stage, te najvreliji amfiteatar ovog vikenda – Nautilus Arena. Istru su ovog vikenda, pored toplog, sunčanog vremena i visokih temperatura, zapalila i vodeća svetska imena kao što su Dimitri Vegas & Like Mike, Robin Schulz, Hurts, Paul van Dyk, Filatov & Karas, Ofenbach, Luke Slater, Francois X, Tommy Four Seven te sjajna postava iz regije Tram 11, Edo Maajka & Band, Nipplepeople, Sajsi MC, Senidah, Krešo Bengalka, Dječaci, Detour i brojni drugi.

Više od 70 izvođača zaokružilo je spektakularan program ovogodišnjeg festivala, a ni najveći headlineri nisu odoleli čarima istarske obale.

Izvor: Exit

 

Komentari: