Претрага
Претрага
Close this search box.

BURA SE NE STIŠAVA! Službeni rezultat za kup! U ”Fruškogorcu” smatraju da nisu krivi (FOTO)

Polufinale Kupa

Ni nakon 48 sati od završetka kup utakmice, bura po pitanju prekida utakmice ne jenjava.

Polufinale kupa pod okriljem Fudbalskog saveza Grada Novog Sada između ”TSK”-a i ”Fruškogorca” prekinuto je u 73. minutu utakmice jer su gosti iz Sremske Kamenice zbog revolta napustili teren. Iz tabora ”Fruškogorca” izjavili su kako su tražili od Fudbalskog saveza da se pošalju sudije iz višeg stepena takmičenja, zbog važnosti utakmice i velikog rivaliteta ova dva kluba.

Danas smo dobili obrise epiloga. Odlukom komesara za takmičenje utakmica polufinala koja je odigrana u sredu 28. septembra 2022. godine u Temerinu prekinuta je u 73. minutu zbog toga što je ekipa FK ”Fruškogorca” napustila teren za igru i time izazvala prekid utakmice, registruju se službenim rezultatom 3:0 (par-forfe) u korist FK ”TSK” iz Temerina.

Odlukom disciplinskog sudije kažnjen je igrač ”Fruškogorca” Radaković Srđan zabranom igranja na jednoj utakmici, dok je protiv kluba pokrenut disciplinski postupak. Nalaže se predstavniku kluba, treneru, kapitenu i ovlašćenom licu FK ”Fruškogorca” da izjave o razlozima zbog kojih je njihova ekipa napustila teren za igru, dostave stručnoj službi FS Grada Novog Sada najkasnije u utorak, 04. oktobra 2022. godine do 12:00 časova.

FOTO: printskrin Bilten FSGNS

Prema pravilniku, fudbalskom klubu ”Fruškogorac” preti kazna od 100 do 500 hiljada dinara zbog napuštanja terena, a inicijatoru prekida preti suspenzija obavljanja funkcije od najmanje godinu dana.

Preko društvenih mreža oglasili su se iz ”Fruškogorca”, smatrajući da nisu krivi za trenutnu situaciju. Osim što su uzeli u razmatranje odlazak u Futog na sutrašnju utakmicu 8. kola Prve novosadske lige, navode da su se obratili i Fudbalskom Savezu Vojvodine po pitanju instrukcija za promenu lige.

FOTO: printskrin/instagram/fk_fruskogorac

nsuživo.rs

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti