Претрага
Претрага
Close this search box.

DELFINI U IZMENJENOM SASTAVU: Srpski vaterpolisti otputovali na završni turnir Svetske lige

Vaterpolo
Foto: Printskrin/Kurir.rs

Vaterpolisti Srbije otputovali su preko Frankfurta u Strazbur, na završni turnir Svetske lige, u izmenjenom sastavu.

Srpski tim će već u 18 časova igrati utakmicu prvog kola Grupe A protiv Crne Gore.

U drugom kolu Grupe B, Srbija će u subotu od 16 časova igrati protiv Španije, a dan kasnije u isto vreme protiv Australije.Za razliku od prvobitno najavljenog spiska u sastavu je Lazar Dobožanov dok su u Beogradu ostali Radomir Drašović i Viktor Rašović. Dobožanov je počeo da trenira posle bolesti, a zbog korona virusa nisu otputovali Drašović i Rašović.

Kako je saopštio Vaterpolo savez, oni su na poslednjem testiranju bili negativni, ali je odlučeno da zbog kompletnog oporavka ne idu na završni turnir Svetske lige već će sa radom nastaviti u Beogradu.

U sastavu su: Dimitrije Rističević (Panatinaikos), Milan Bulajić (Valis), Lazar Dobožanov (Radnički), Luka Pljevančić (Radnički), Djordje Vučinić (Novi Beograd, Nikola Lukić (Radnički), Nemanja Vico (Radnički) i Djordje Velkić (Ortidja).

Bogdan Gavrilović (Radnički), Gavril Subotić (Crvena zvezda), Ognjen Stojanović (Šabac), Marko Radulović (Radnički), Vasilije Martinović (Novi Beograd), Vuk Milojević (Crvena zvezda) i Filip Branković (Radnički).

U Grupi A su Italija, Kanada, Francuska i SAD.

Kurir.rs

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti