Humanitarni turnir za Bojana
Asocijacija Fakulteta sporta i fizičkog vaspitanja pokreće akciju prikupljanja sredstava za Matavulja Bojana iz Novog Sada.
Bojan je pre nekoliko meseci doživeo tešku saobraćajnu nesreću, pretrpeo je povredu 6. i 7. vratnog pršljena zbog čega je ostao privremeno nepokretan, sve do operacije koju je nedugo zatim imao na VMA u Beogradu, posle čega je u stanju da pomalo pomera ruke dok noge još uvek nije u stanju da kontroliše.
Bojanu slede operacije matičnih ćelija kao i razne terapije, pa zatim rehabilitacije koja svaka košta i po par hiljada eura. Studenti, vršnjaci, kolege i prijatelji su ogranizovali nekoliko sportskih turnira u gradu, a studenti Fakulteta sporta i fizičkog vapitanja su takodje odlučili da se pridruže svim tim dobrim ljudima i pomognu. Organizovaće turnir u odbojci na svom fakultetu i daće svoj doprinos u prikupljanju sredstava za Bojanovo lečenje.
Humanitarni turnir za Bojana
Turnir se održava 02.03.2023. godine sa početkom u 12.00 časova u velikoj sali Fakulteta. Dođite da delite pozitivnu energiju, gledate dobar sport i podržite život, vidimo se u što većem broju!
Za Bojana!
nsuživo.rs
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments