Претрага
Претрага
Close this search box.

Košarkaši Voše i Bursaspora igraju u subotu čast Stevana Jelovca, sav prihod ide u humanitarne svrhe

Foto: Ustupljene fotografije
U subotu 17.9.2022. od 18h u maloj dvorani Spensa KK Vojvodina dočekaće ekipu KK Bursapor iz Burse, Turska. Susret u znak sećanja na prerano preminulog košarkaša, novosađanina Stevana Jelovca ima humanitarni karakter budući da će sav prihod od prodaje utakmice biti doniran.
Foto: Ustupljene fotografije

“Uzbuđeni smo pred predstojeću utakmicu, za nas ona ima veliki značaj. Čuvamo sećanja na kvalitetne ljude i prave vrednosti i prenosimo novim generacijama važne lekcije da su sport, druženje i sloga ono što treba da ih vodi kroz život“, izjavio je predsednik KK Vojvodina Željko Rebrača i dodao: „Za KK Vojvodina je ovo veliki događaj, značajna organizacija stoji iza njega. Želja nam je da se predstavimo kao dobri domaćini i da u subotu priredimo novosađanima dobru utakmicu i kvalitetno veče. Ponosan sam i na značajnu podršku uspešnih kompanija, bez kojih ovu utakmicu ne bi bilo moguće organizovati

Foto: Ustupljene fotografije

Posebnu atrakciju za sve prisutne predstavljaće takmičenje u šutiranju trojki na poluvremenu utakmice koje će najboljem šuteru doneti vredan poklon – bicikl.

Ovo je važan dan za Novi Sad i domaću košarku koji ga vraća na evropsku košarkašku mapu.

nsuzivo.rs

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti