Претрага
Претрага
Close this search box.

Ambasador Bocan-Harčenko reagovao na laži opozicione Nove S: “Programirani” su da neosnovano kritikuju spoljnu politiku Rusije i Srbije!

Sastanak Vučića i Bocan Harčenka - Copyright Tanjug/Vladimir Sporčić

Aleksandar Bocan-Harčenko, ambasador Rusije u Srbiji, oglasio se povodom spekulacija tajkunskog lista Nova S u vezi sa posetom zamenika ministra inostranih poslova Ruske Federacija Aleksandra Gruška, izjavivši između ostalog da partnerski pristup razvoju saradnje između Moskve i Beograda jako iritira određene medije.

Odlučno odbacujemo neosnovane spekulacije u listu “Nova” povodom programa i agende planske radne posete Srbiji zamenika Ministra inostranih poslova Rusije Aleksandra Gruška 1-2. jula ove godine. Visoko cenimo topli prijem koji je ukazan ruskoj delegaciji, a u skladu sa prijateljskom prirodom naših bilateralnih odnosa.

Potenciramo otvorenost i sveukupnost pregovora održanih sa srpskim rukovodstvom – Predsednikom Aleksandrom Vučićem, Predsednikom Vlade Milošem Vučevićem, Potpredsednicima Vlade Ivicom Dačićem i Aleksandrom Vulinom, Ministrom spoljnih poslova Markom Đurićem i Ministrom u Vladi, kopredsedavajućim rusko-srpskog Međuvladinog komiteta za trgovinu, ekonomsku i naučno-tehničku saradnju Nenadom Popovićem. Tokom poseta zamenika Ministra inostranih poslova Rusije prioritetna pažnja posvećuje se upravo sadržajnoj strani.

Moramo sa žaljenjem da konstatujemo da partnerski pristup razvoju saradnje između Moskve i Beograda jako iritira određene medije koji su bukvalno “programirani” da neosnovano kritikuju spoljnu politiku Rusije i Srbije.

24sedam

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti